Sürprizbozan RDR 2'de onurun düşük olması

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MenesB

Centipat
Daha fazla  
RDR2 de chepter 3'e yeni geçtim 20 25 saat oynamışımdır. Onurum %25'lerde normal oynadım ekstra onursuz olayım diye bir şey yapmadım. Oyunun sonu için onurlu olmanız öneriliyor ama onur için ekstra çaba sarf edersem oyun zevkim düşer gibime geliyor. Çünkü oto boka onur puanı düşüyor çok dikkatli oynamak gerekir. Onursuz olmak o kadar kötü mü onurlu olmaya kasayım mı tavsiyeniz var mıdır?

Onurlu olmanı öneririm. Balık tut bırak, işe yarıyor.

Onur işinin çok artı yönü var ama onuru bu kadar düşürecek şeyler yapmanız da etkiler ileride. Kasabadakiler sinirleniyor, dükkanlar kapalı oluyor vs.

Sonun sadece bir kısmını değiştiriyor, o da aşırı bağımlı değilseniz etkilemez ben 3 kere bitirdim ikisini kötü onur yaptım daha zevkli oluyor. Onun dışında bazı kıyafetler falan alırken onur istiyor insanlarla konuşma şeklinizi değiştiriyor Arthur'a bence düşük onur uyuyor.

Onurlu son biraz daha daha iyi. Ayrıca size karşı olan davranışlarda hikaye bölümünde onurluluk seviyesine göre değişiyor. Selam verip yoldaki adamları veya hayvanları öldürmezseniz zamanla siz farketmeden onur seviyeniz artar.

İnsanlara selam verin sağ tıklayıp onurunuz yükselir ekstradan oyunun sonunu yüksek onurla bitirmenizi tavsiye ederim daha güzel hisler bıkaracaktır.

aynen chepter 3 e geçerken alman bir aile kurtarıyoruz çok kötü davrandı bizimki adamlara bizim yanımızdaki zencide sen böyle değildin noldu sana falan dedi ordan aklımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…