Sürprizbozan RDR 2'de onurun düşük olması

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aynen chepter 3'e geçerken alman bir aile kurtarıyoruz çok kötü davrandı bizimki adamlara bizim yanımızdaki zencide sen böyle değildin ne oldu sana falan dedi oradan aklımda kaldı.

Bende ondan dolayı yükseltmiştim onurluluk seviyemi zaten çabuk yükselen birşey oyunun sonuna kadar iyi bir onurluluk seviyeniz olur.

Şu an onurun bir önemi yok yan görevlere dikkat ediyosanız ileriki chapterlarda yan görevlerden bayağı bir onur geliyor hepsini yapmanızı tavsiye ederim ve saint denis de herkese selam verin öyle de artıyor 3 kişiye selam verince balık tutup geri atınca artıyor.

Hey there mister.

Yani ne yap ne et onurunu yüksek tut RDR2'yi yüksek onurla bitirsen aklından kazınmayacak bir oyun olur.

Ben onurun sonu o kadar değiştirdiğini düşünmüyorum, evet yüksek onurda daha da mutlu hissediyorsun fakat son değişmiyor. İlk bitiriceksen onurlu bitir fakat sonrasında sokak ortasında insanlarsa çatışmaya girmenn zevki bir ayrı.

İlk bitirdiğimde yüksek onurla bitirmiştim aklımdan kazınmadı hala o son.

Bi de kamp hazinesine bağış yapmak, piersona av götürmek az da olsa onur verir her kampa gidişte avla bir hayvan götür.

Bi de seyahat ederken yollardan ilerleyin yardım işteyen biri elbet çıkıyor onlar daha etkili.

Yükseltmenin çok basit bir yolu var aslında gelene geçene selam vermek
He o en rahatı ama iki defa selam verip kışkırtmak en zevklisi.

ben full onursuz oynadım sonlara doğru saint denise gidip herkese selam var 10 dkda kasıyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…