RDR 2'de RTX 4060 %70-80 arası kullanılıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Efeb

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
İntel İ7 12650H
Merhaba, diğer oyunlarda hiçbir şekilde bu tarz bir sorun yok fakat RDR 2 de bir türlü akıcı şekilde oynayamıyorum oyunu. En son Afterburner kurdum sonuçlar böyle, yardımcı olursanız sevinirim.
Casper G870.
RTX 4060.
i7 12650H.
Fotoğraftaki ayarlarım;Ultra-dlss/msaa kapalı.
Ayarları medium, Low yapsam bile ortalama aynı FPS'i alıyorum bu sefer de GPU kullanımı %60'lara düşüyor.
Not-ayarlarda kendi ekran kartımı kullanıyorum, laptop high performance modunda.

Dosya Ekleri

• IMG_4914.jpeg
    335,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_4913.jpeg
    340 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:

MSAA 4X al.

Vsync aç belki işe yarar.

Grafik azalınca yük işlemciye düşüyor normal highda oyna.

Hangi cözünürlükte oynuyorsunuz?
2K ise FPS normal.
İnternetten optimization ayarlarına bakın, bazı ayarlar görüntüyü değistirmesede FPS'i cok düşürüyor.

Hangi cözünürlükte oynuyorsunuz?
2K ise FPS normal.
İnternetten optimization ayarlarına bakın, bazı ayarlar görüntüyü değistirmesede FPS'i cok düşürüyor.
1080p de oynuyorum

Grafik azalınca yük işlemciye düşüyor normal highda oyna.

Attığım fotodakilerin hepsi Ultra da ayarlar.

Vsync aç belki işe yarar.
Açık.

Daha da fazla düşüyor FPS MSAA biraz çılgın bir ayar.

1080p de oynuyorum.

Attığım fotodakilerin hepsi Ultra da ayarlar.

Açık.

Daha da fazla düşüyor FPS MSAA biraz çılgın bir ayar.

Ben bütün ayarlar Ultra MSAA 4X de oynuyorum 80-120 FPS arası sistemlerimiz hemen hemen aynı. ama benim masaüstü tabii.

Ben bütün ayarlar Ultra MSAA 4X de oynuyorum 80-120 FPS arası sistemlerimiz hemen hemen aynı. ama benim masaüstü tabii.
Tabi doğrudur ama sizinki kadar almasa bile 70-80 civarı alması gerekiyor en azından diğer AAA oyunlarda böyle çünkü.

Tabii doğrudur ama sizinki kadar almasa bile 70-80 civarı alması gerekiyor en azından diğer AAA oyunlarda böyle çünkü.

Şu anda aldığınız FPS değerleri normal değil zaten hocam. Ekran kartı driverlerınızı ve tüm sürücüleri güncelleyin olmazsa format atın ve BIOS güncelleyin.

Şu anda aldığınız FPS değerleri normal değil zaten hocam. Ekran kartı driverlerınızı ve tüm sürücüleri güncelleyin olmazsa format atın ve BIOS güncelleyin.
Hepsi güncel malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…