RDR 2'de RTX 4060 80 derece oluyor

youxfinger

Centipat
Ekran kartım RTX 4060 oyunu Ultra ayarlarda oynayınca ekran kartım 80 derecelere çıkıyor ayrıca GPU'm %30'larda %100'e çıkmıyor DLSS'i açınca da oyun pikselleşiyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Ekran kartının bakımını yapma şansın varsa yaptır temizleyip macunu yenile sen yapamıyorsan düzgün işi bilen birisine yaptırman lazım.

Ayarlardan büyük ihtimal ve işlemci nedir ?, hangi çözünürlükte.

Hangi 4060? 4060 diyorsunuz hangi marka söylemiyorsunuz. Yardım edesim gelmiyor.

Ayarların bazısı çok gereksiz FPS düşürüyor. Dlss bendede açık ama pikselleşme yok.

Laptopmu kullanıyorsunuz?

• Bakım gerektirmelik bir durum yok kart zaten daha yeni çıkmış bir kart.
  • Model nedir?
  • Masaüstü mü laptop mu?
*Mining tarzı virüsler sızmış olabilir mi?
* FPS kaybı hissediyor musunuz?

Ekran kartının bakımını yapma şansın varsa yaptır temizleyip macunu yenile sen yapamıyorsan düzgün işi bilen birisine yaptırman lazım.
Ekran kartını alalı 1 sene oldu olmadı hocam bu kadar sürede bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum
Hangi 4060? 4060 diyorsunuz hangi marka söylemiyorsunuz. Yardım edesim gelmiyor.
inno3d
Laptopmu kullanıyorsunuz?
Hayır
  • Bakım gerektirmelik bir durum yok kart zaten daha yeni çıkmış bir kart.
  • Model nedir?
  • Masaüstü mü laptop mu?
*Mining tarzı virüsler sızmış olabilir mi?
* FPS kaybı hissediyor musunuz?
Hayır fps konusunda sıkıntım yok bir virüste yok
Ayarlardan büyük ihtimal ve işlemci nedir ?, hangi çözünürlükte.
Ryzen 7 5700x - 1920x1080

Sıcaklık için kasa havalandırması olabilir, ama %30 GPU kullanımında nasıl yeterli FPS veriyor ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…