Y youxfinger Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 12 22 Ağustos 2024 #11 DirtyBlue dedi: Sıcaklık için kasa havalandırması olabilir, ama %30 GPU kullanımında nasıl yeterli FPS veriyor ilginç. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar baktım rdr2nin gpu kullanımı %5lerde neredeyse hiç kullanmıyor
DirtyBlue dedi: Sıcaklık için kasa havalandırması olabilir, ama %30 GPU kullanımında nasıl yeterli FPS veriyor ilginç. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar baktım rdr2nin gpu kullanımı %5lerde neredeyse hiç kullanmıyor
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.708 Çözümler 10 22 Ağustos 2024 #12 4k ya aldım ona rağmen 60°C üzerine çıkmadı ekran kartının sıcaklığı gpu kullanımı %100
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 22 Ağustos 2024 #13 youxfinger dedi: Şimdi tekrar baktım RDR2'nin GPU kullanımı %5'lerde neredeyse hiç kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Donanımlar takılırken bir temassızlık veya ayıplı ürün kullanılmış olabilir garantisi mevcut mu?
youxfinger dedi: Şimdi tekrar baktım RDR2'nin GPU kullanımı %5'lerde neredeyse hiç kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Donanımlar takılırken bir temassızlık veya ayıplı ürün kullanılmış olabilir garantisi mevcut mu?
Y youxfinger Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 12 22 Ağustos 2024 #14 sasi dedi: Donanımlar takılırken bir temassızlık veya ayıplı ürün kullanılmış olabilir garantisi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Afterburnerden baktım gpu full gözüküyor ekran kartınıda dlssi kaliteye getirerek çözdüm kral zaten oyunu bitirdim sayılır biraz geç oldu sanırım kusura bakmayın genede teşekkürler
sasi dedi: Donanımlar takılırken bir temassızlık veya ayıplı ürün kullanılmış olabilir garantisi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Afterburnerden baktım gpu full gözüküyor ekran kartınıda dlssi kaliteye getirerek çözdüm kral zaten oyunu bitirdim sayılır biraz geç oldu sanırım kusura bakmayın genede teşekkürler