A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 14 Aralık 2022 #11 Attacksaw dedi: Başları sıkıcı gelecek 12 saat dayanırsan sonrasında çoşacaksın. Genişletmek için tıkla... WHT dedi: Hocam aşırı beklenti ve heyecanla girmeyin bir tık chill bir oyun. Genişletmek için tıkla... Az önce iade ettiğim oyunun parası geldi aldım hemen. Dosya Ekleri Screenshot_20221214-235011_Steam.jpg 69,8 KB · Görüntüleme: 48
Attacksaw dedi: Başları sıkıcı gelecek 12 saat dayanırsan sonrasında çoşacaksın. Genişletmek için tıkla... WHT dedi: Hocam aşırı beklenti ve heyecanla girmeyin bir tık chill bir oyun. Genişletmek için tıkla... Az önce iade ettiğim oyunun parası geldi aldım hemen.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.935 Çözümler 23 Yer İstanbul 14 Aralık 2022 #12 Afiyed.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.062 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 14 Aralık 2022 #13 arthurmorgan0 dedi: Az önce iade ettiğim oyunun parası geldi aldım hemen. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam , iyi seçim yapmışsınız tadını çıkara çıkara oynayın.
arthurmorgan0 dedi: Az önce iade ettiğim oyunun parası geldi aldım hemen. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam , iyi seçim yapmışsınız tadını çıkara çıkara oynayın.
A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 15 Aralık 2022 #14 WHT dedi: Afiyed. Genişletmek için tıkla... CS Relboron dedi: Hayırlı olsun hocam, iyi seçim yapmışsınız tadını çıkara çıkara oynayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun Allah sizin de istediğiniz oyunu almayı nasip etsin.
WHT dedi: Afiyed. Genişletmek için tıkla... CS Relboron dedi: Hayırlı olsun hocam, iyi seçim yapmışsınız tadını çıkara çıkara oynayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun Allah sizin de istediğiniz oyunu almayı nasip etsin.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.935 Çözümler 23 Yer İstanbul 15 Aralık 2022 #15 Biz, biz bir şekilde oynuyoruz
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 15 Aralık 2022 #16 CS Relboron dedi: Hayırlı olsun hocam , iyi seçim yapmışsınız tadını çıkara çıkara oynayın. Genişletmek için tıkla... Hogwarts Legacy'i bekliyorum şubatta çıkıyor, umarım absürt fiyattan çıkmaz 1000 TL ye kadar alırım.
CS Relboron dedi: Hayırlı olsun hocam , iyi seçim yapmışsınız tadını çıkara çıkara oynayın. Genişletmek için tıkla... Hogwarts Legacy'i bekliyorum şubatta çıkıyor, umarım absürt fiyattan çıkmaz 1000 TL ye kadar alırım.
A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 15 Aralık 2022 #17 Attacksaw dedi: Hogwarts Legacy'i bekliyorum şubatta çıkıyor, umarım absürt fiyattan çıkmaz 1000 TL'ye kadar alırım. Genişletmek için tıkla... Oyun konusu Harry Potter diye biliyorum film serisini bitirdim filmdeki konuyla bağlantılı mı?
Attacksaw dedi: Hogwarts Legacy'i bekliyorum şubatta çıkıyor, umarım absürt fiyattan çıkmaz 1000 TL'ye kadar alırım. Genişletmek için tıkla... Oyun konusu Harry Potter diye biliyorum film serisini bitirdim filmdeki konuyla bağlantılı mı?