Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...
www.technopat.net
Çevirisi diğerlerine oranla düzgün, oyunu bu yama ile bitirdim.
RDR 2 Türkçe yamayla Online oynamak istiyorum bu ban sebebi mi? Riske alıp oynayacağım fakat banlanırsam RDR2 story mode oynamaya devam edebiliyor muyum? Ayrıca GTA 5 de aynı Rockstar hesabında, GTA 5 story mode ve Online'ı da oynamaya devam edebilir miyim?
www.technopat.net
Bu konuda sorularınızın cevabına ulaşırsınız diye tahmin ediyorum.
Ban yeme olayı tamamen ezber ve yalan bir haber. Ben sadece yama ile giremiyoruz sanıyordum ancak bir arkadaş yama ile uzun yıllardır oynadığını söylemişti. O yaptığını ve hiçbir sorun yaşamadığını belirttiğinde ben de yamayı indirip kurdum ve online'a girebildim. Şu an halihazırda da yama ile girebiliyorum.
Ban yeme olayı tamamen ezber ve yalan bir haber. Ben sadece yama ile giremiyoruz sanıyordum ancak bir arkadaş yama ile uzun yıllardır oynadığını söylemişti. O yaptığını ve hiçbir sorun yaşamadığını belirttiğinde ben de yamayı indirip kurdum ve Online'a girebildim. Şu an halihazırda da yama ile girebiliyorum.
Başka mod bilemiyorum. Sadece yama ile girebildiğini söyleyebilirim o kadar. Bu haberi çıkaran kim bilmiyorum ancak böyle bir şey yok için rahat olsun.
Şu attığım linkten dosyaları ayıklayarak oyunun olduğu dizine atın tüm dosyaları.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.