RDR 2'de Türkçe yama ile Online girilir mi?

Urayn

Centipat
Daha fazla  

Çevirisi diğerlerine oranla düzgün, oyunu bu yama ile bitirdim.

Hocam bu yamayla Online oynayabilir miyim ban falan yemem değil mi?

Tamam kaç günlük ban yerim?

Bu konuda sorularınızın cevabına ulaşırsınız diye tahmin ediyorum.

Ban yeme olayı tamamen ezber ve yalan bir haber. Ben sadece yama ile giremiyoruz sanıyordum ancak bir arkadaş yama ile uzun yıllardır oynadığını söylemişti. O yaptığını ve hiçbir sorun yaşamadığını belirttiğinde ben de yamayı indirip kurdum ve online'a girebildim. Şu an halihazırda da yama ile girebiliyorum.

Ban yeme olayı tamamen ezber ve yalan bir haber. Ben sadece yama ile giremiyoruz sanıyordum ancak bir arkadaş yama ile uzun yıllardır oynadığını söylemişti. O yaptığını ve hiçbir sorun yaşamadığını belirttiğinde ben de yamayı indirip kurdum ve Online'a girebildim. Şu an halihazırda da yama ile girebiliyorum.

O zaman benim başka modlar Online girmeme izin vermiyordu. O attığım konuya biraz daha baktığımda ban yeme işinin palavra olduğunu söylemişler.

O zaman benim başka modlar Online girmeme izin vermiyordu. O attığım konuya biraz daha baktığımda ban yeme işinin palavra olduğunu söylemişler.
Başka mod bilemiyorum. Sadece yama ile girebildiğini söyleyebilirim o kadar. Bu haberi çıkaran kim bilmiyorum ancak böyle bir şey yok için rahat olsun.

Şu attığım linkten dosyaları ayıklayarak oyunun olduğu dizine atın tüm dosyaları.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı