Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 22 Nisan 2023 #1 Sağ tıklayıp incelemek istemiştim ancak yanlışlıkla sol tıkladım ve kendi atıma yumruk atmış oldum, aramızdaki bağı etkiler mi?
Sağ tıklayıp incelemek istemiştim ancak yanlışlıkla sol tıkladım ve kendi atıma yumruk atmış oldum, aramızdaki bağı etkiler mi?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.685 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 22 Nisan 2023 #2 Attan öte diğer karakterlerle de olan ilişkinizi sarsabilir. Oynarken daha dikkatli olun. Artı 0 Eksi
KS KS Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 22 Nisan 2023 #3 Blacksidemre dedi: Attan öte diğer karakterlerle de olan ilişkinizi sarsabilir. Oynarken daha dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Diğer karakterlerle ilişkimi nasıl etkiler? Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Attan öte diğer karakterlerle de olan ilişkinizi sarsabilir. Oynarken daha dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Diğer karakterlerle ilişkimi nasıl etkiler?