Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 658 Çözümler 2 10 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Özel kıyafetler için efsanevi post istiyor satıcı. Bunları nereden ve nasıl elde edebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Özel kıyafetler için efsanevi post istiyor satıcı. Bunları nereden ve nasıl elde edebilirim?
asnel Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 103 10 Ocak 2023 #2 Alıntıdır.Okursanız bu konuyu daha iyi anlarsınız. Dosya Ekleri 1627597196153.png 1,6 MB · Görüntüleme: 310
Taha0982694 Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #3 Oakenshield dedi: Merhaba arkadaşlar. Özel kıyafetler için efsanevi post istiyor satıcı. Bunları nereden ve nasıl elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Haritayı aç simgeleri görüceksin zaten her bölgede ek olarak resimlerini paylaşıyorum. Dosya Ekleri images.jpeg 25,4 KB · Görüntüleme: 245
Oakenshield dedi: Merhaba arkadaşlar. Özel kıyafetler için efsanevi post istiyor satıcı. Bunları nereden ve nasıl elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Haritayı aç simgeleri görüceksin zaten her bölgede ek olarak resimlerini paylaşıyorum.
Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 658 Çözümler 2 10 Ocak 2023 #4 asnel dedi: Alıntıdır.Okursanız bu konuyu daha iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Fakat burada postun kalitesi yazmıyor, bazen kötü post geliyor. Taha0982694 dedi: Haritayı aç simgeleri görüceksin zaten her bölgede ek olarak resimlerini paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunları avlayınca otomatik olarak efsanevi post mu geliyor? Kötü gelme şansı var mı?
asnel dedi: Alıntıdır.Okursanız bu konuyu daha iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Fakat burada postun kalitesi yazmıyor, bazen kötü post geliyor. Taha0982694 dedi: Haritayı aç simgeleri görüceksin zaten her bölgede ek olarak resimlerini paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunları avlayınca otomatik olarak efsanevi post mu geliyor? Kötü gelme şansı var mı?
Taha0982694 Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #5 Oakenshield dedi: Fakat burada postun kalitesi yazmıyor, bazen kötü post geliyor. Bunları avlayınca otomatik olarak efsanevi post mu geliyor? Kötü gelme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Efsanevi hayvanların post kalitesi yoktur öldürmen yeterli.
Oakenshield dedi: Fakat burada postun kalitesi yazmıyor, bazen kötü post geliyor. Bunları avlayınca otomatik olarak efsanevi post mu geliyor? Kötü gelme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Efsanevi hayvanların post kalitesi yoktur öldürmen yeterli.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Ocak 2023 #6 Taha0982694 dedi: Haritayı aç simgeleri görüceksin zaten her bölgede ek olarak resimlerini paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 15'e gittiğinde gölün etrafında gezin. Beyaz bir at görürsen onu da ehlileştir.
Taha0982694 dedi: Haritayı aç simgeleri görüceksin zaten her bölgede ek olarak resimlerini paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 15'e gittiğinde gölün etrafında gezin. Beyaz bir at görürsen onu da ehlileştir.
Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 658 Çözümler 2 10 Ocak 2023 #7 Tavasapi dedi: 15'e gittiğinde gölün etrafında gezin. Beyaz bir at görürsen onu da ehlileştir. Genişletmek için tıkla... Şu an onu kullanıyorum: Taha0982694 dedi: Efsanevi hayvanların post kalitesi yoktur öldürmen yeterli. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Tavasapi dedi: 15'e gittiğinde gölün etrafında gezin. Beyaz bir at görürsen onu da ehlileştir. Genişletmek için tıkla... Şu an onu kullanıyorum: Taha0982694 dedi: Efsanevi hayvanların post kalitesi yoktur öldürmen yeterli. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Taha0982694 Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #8 Tavasapi dedi: 15'e gittiğinde gölün etrafında gezin. Beyaz bir at görürsen onu da ehlileştir. Genişletmek için tıkla... Evet arap atı çok güzel noktaya değindiniz 15'de beyaz bir at var onuda alın hazır gitmişken.
Tavasapi dedi: 15'e gittiğinde gölün etrafında gezin. Beyaz bir at görürsen onu da ehlileştir. Genişletmek için tıkla... Evet arap atı çok güzel noktaya değindiniz 15'de beyaz bir at var onuda alın hazır gitmişken.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #9 Kusursuz ve efsanevi farklı şeyler. Kusursuz istiyorsanız hayvanda 3 yıldız çıkar. Efsaneviler ise haritadan bulabilirsiniz. Kafalarında taç var.
Kusursuz ve efsanevi farklı şeyler. Kusursuz istiyorsanız hayvanda 3 yıldız çıkar. Efsaneviler ise haritadan bulabilirsiniz. Kafalarında taç var.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Ocak 2023 #10 Taha0982694 dedi: Evet arap atı çok güzel noktaya değindiniz 15'de beyaz bir at var onuda alın hazır gitmişken. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu bilmiyom ama şu an iki tane oldu
Taha0982694 dedi: Evet arap atı çok güzel noktaya değindiniz 15'de beyaz bir at var onuda alın hazır gitmişken. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu bilmiyom ama şu an iki tane oldu