Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 17 Eylül 2022 #11 benfanboydegilimi dedi: Cidden %100 bitirmişsin helal olsun 5 kere hikayeyi bitirmeme rağmen hiçbir zaman yüzde yüz bitiremedim tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim zor olan bütün kupaları açmaktı. Platin bütün kupaları açınca geliyor. %100 story de olanları yapınca geliyor zaten
benfanboydegilimi dedi: Cidden %100 bitirmişsin helal olsun 5 kere hikayeyi bitirmeme rağmen hiçbir zaman yüzde yüz bitiremedim tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim zor olan bütün kupaları açmaktı. Platin bütün kupaları açınca geliyor. %100 story de olanları yapınca geliyor zaten
B benfanboydegilimi Zeptopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #12 Unaxpre dedi: Çok iyi bir oyun. GTA VI'ı düşünebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... düşünemiyorum +oynayamıyacağım Dean.308 dedi: Rica ederim zor olan bütün kupaları açmaktı. Platin bütün kupaları açınca geliyor. %100 story de olanları yapınca geliyor zaten Genişletmek için tıkla... Ben story bitirdim yan görevleride yaptım ama %88 de kaldı bir iki de easte egg bulunca %90 oldu sonrası nasıl oluyor bilmiyordum
Unaxpre dedi: Çok iyi bir oyun. GTA VI'ı düşünebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... düşünemiyorum +oynayamıyacağım Dean.308 dedi: Rica ederim zor olan bütün kupaları açmaktı. Platin bütün kupaları açınca geliyor. %100 story de olanları yapınca geliyor zaten Genişletmek için tıkla... Ben story bitirdim yan görevleride yaptım ama %88 de kaldı bir iki de easte egg bulunca %90 oldu sonrası nasıl oluyor bilmiyordum
Arthur morgan rdr Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #13 Harbi güzel görüntüler oynadığın sistem ne?
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #14 Unaxpre dedi: Çok iyi bir oyun. GTA VI'ı düşünebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Son 1 yıl hocam. 1 yıl...
Unaxpre dedi: Çok iyi bir oyun. GTA VI'ı düşünebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Son 1 yıl hocam. 1 yıl...
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 10 Mayıs 2024 #15 lokumlupuskevit dedi: Son 1 yıl hocam. 1 yıl... Genişletmek için tıkla... PC'ye 3 yıl var daha.