Cid_Kagenou
Decapat
- Makaleler
- 2
Şu anda RDR 2'de %45 civarındayım. Oyunu bitirince RDR 1 oynamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? (Bildiğim kadarıyla RDR 1, RDR 2'nin devamıymış.)
Şu anda RDR 2'de %45 civarındayım. Oyunu bitirince RDR 1 oynamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? (bildiğim kadarıyla RDR 1, RDR 2'nin devamıymış.)
RDR hikayesi çok iyidir. John Marston'u oynuyorsun. Oynamani öneririm. RDR2 1899 ve 1907; RDR 1911 ve 14. Ayrıca iyi yaşlanmış oyundur, 14 yıllık olduğunu hissettirmez.Şu anda RDR 2'de %45 civarındayım. Oyunu bitirince RDR 1 oynamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? (Bildiğim kadarıyla RDR 1, RDR 2'nin devamıymış.)
Oynanış aynı, ikisi de GTA 4 çıkması. Bence biraz bekle, direkt olarak girersen oyun aşırı sönük kalır. RDR 1'in dünyası 2 kadar renkli ve cafcaflı değil.Şu anda RDR 2'de %45 civarındayım. Oyunu bitirince RDR 1 oynamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? (Bildiğim kadarıyla RDR 1, RDR 2'nin devamıymış.)
Oynanış aynı, ikisi de GTA 4 çıkması. Bence biraz bekle, direkt olarak girersen oyun aşırı sönük kalır. RDR 1'in dünyası 2 kadar renkli ve cafcaflı değil.
Emulator kullanabilir.Bence de 50 dolar bir de bir düşünmek gerektiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.