RDR 2'den sonra RDR 1 oynanır mı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Şu anda RDR 2'de %45 civarındayım. Oyunu bitirince RDR 1 oynamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? (Bildiğim kadarıyla RDR 1, RDR 2'nin devamıymış.)

Devamı olduğu için oynanır. Grafikleri umursuyorsan oynama.

Şu anda RDR 2'de %45 civarındayım. Oyunu bitirince RDR 1 oynamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? (bildiğim kadarıyla RDR 1, RDR 2'nin devamıymış.)

Grafik önemli diyorsan oynamani önermem hikaye önemli diyorsan o zaman oyna.

Evet. Oynanis olarak cok buyuk fark yok ki. RDR 2 ya da diger Rockstar oyunlarinin oynanisi cok yakindir.

Şu anda RDR 2'de %45 civarındayım. Oyunu bitirince RDR 1 oynamayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? (Bildiğim kadarıyla RDR 1, RDR 2'nin devamıymış.)
RDR hikayesi çok iyidir. John Marston'u oynuyorsun. Oynamani öneririm. RDR2 1899 ve 1907; RDR 1911 ve 14. Ayrıca iyi yaşlanmış oyundur, 14 yıllık olduğunu hissettirmez.

Son düzenleme:
RDR1 oynanır ama grafikler 2010 kalma hocam bilginize ama bence hala güzel o kadar da çökmemiş zaten RDR2'nin devamını anlattığından dolayı John morston oynuyorsun bende alacağım.

Oynanış aynı, ikisi de GTA 4 çıkması. Bence biraz bekle, direkt olarak girersen oyun aşırı sönük kalır. RDR 1'in dünyası 2 kadar renkli ve cafcaflı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…