Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #11 pidee dedi: Emulator kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Emulator hiç sevmiyorum bir sürü uğraş gerekiyor keşke 30 dolar olsaydı direk alırdım.
pidee dedi: Emulator kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Emulator hiç sevmiyorum bir sürü uğraş gerekiyor keşke 30 dolar olsaydı direk alırdım.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 20 Ekim 2024 #12 Ghostxz3 dedi: Emulator hiç sevmiyorum bir sürü uğraş gerekiyor keşke 30 dolar olsaydı direk alırdım. Genişletmek için tıkla... Yok, gayet rahattir. İstemci gibi bombos ugraslardan kurtarir ve beles.
Ghostxz3 dedi: Emulator hiç sevmiyorum bir sürü uğraş gerekiyor keşke 30 dolar olsaydı direk alırdım. Genişletmek için tıkla... Yok, gayet rahattir. İstemci gibi bombos ugraslardan kurtarir ve beles.
A AliEfe998ozdmr Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #13 pidee dedi: Emulator kullanabilir. Genişletmek için tıkla... merhaba, hiç bilmediğim için soruyorumda emülator kullanılabilir demişsin nasıl kullanabiliriz ne yapmam lazım emülator için 706111 dedi: Yok, gayet rahattir. İstemci gibi bombos ugraslardan kurtarir ve beles. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor emülator işi dostum
pidee dedi: Emulator kullanabilir. Genişletmek için tıkla... merhaba, hiç bilmediğim için soruyorumda emülator kullanılabilir demişsin nasıl kullanabiliriz ne yapmam lazım emülator için 706111 dedi: Yok, gayet rahattir. İstemci gibi bombos ugraslardan kurtarir ve beles. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor emülator işi dostum
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 20 Ekim 2024 #14 AliEfe998ozdmr dedi: Nasıl oluyor emülator işi dostum. Genişletmek için tıkla... İlgili platformun emulatorunu ve RDR romunu indirip, oynuyorsun. Tabii ayarlarini da yapman lazim. Ornek yuzu emulator indirdin, "keys" adinda iki dosya var, onu yuzu klasorune atip oynuyacaksin.
AliEfe998ozdmr dedi: Nasıl oluyor emülator işi dostum. Genişletmek için tıkla... İlgili platformun emulatorunu ve RDR romunu indirip, oynuyorsun. Tabii ayarlarini da yapman lazim. Ornek yuzu emulator indirdin, "keys" adinda iki dosya var, onu yuzu klasorune atip oynuyacaksin.