Adamgibi Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 368 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus A320M-F & Amd Ryzen 5 2600x & 2x8 Team T-Force 3200mhz & Radeon RX 580 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2023 #11 Eray.Yılmaz dedi: Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bugün Steam üzerinden RDR2'yi aldım fakat 2 ya da 3 ay önce bilinçsiz bir YouTube kanalı yüzünden Arthur Morgan hakkında çok büyük bir spoiler yedim. Buna rağmen hala oynanır mı? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Sürprizbozan: RDR2 Spoiler Peki hastalığın nasıl bulaştığını ögrendiniz mi?
Eray.Yılmaz dedi: Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bugün Steam üzerinden RDR2'yi aldım fakat 2 ya da 3 ay önce bilinçsiz bir YouTube kanalı yüzünden Arthur Morgan hakkında çok büyük bir spoiler yedim. Buna rağmen hala oynanır mı? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oynanır. Sürprizbozan: RDR2 Spoiler Peki hastalığın nasıl bulaştığını ögrendiniz mi?
E Eray.Yılmaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #12 Eyvallah arkadaşlar çok teşekkür ederim moralimi düzelttiniz.