H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 5 Kasım 2021 #11 O boşluğu zor doldurursun gibi geliyor, ben de takipteyim
kubricklynch Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 314 Çözümler 6 Yer İstanbul 5 Kasım 2021 #12 messinicocugu dedi: Hocam bir de Crysis Remastred Trilogy e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok eskiden oynamıştım crysis bir denemek gerekebilir teşekkür ederim. Hoaxer dedi: O boşluğu zor doldurursun gibi geliyor, ben de takipteyim Genişletmek için tıkla... Sürekli soundtracklerini dinliyorum rdr2'nin
messinicocugu dedi: Hocam bir de Crysis Remastred Trilogy e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok eskiden oynamıştım crysis bir denemek gerekebilir teşekkür ederim. Hoaxer dedi: O boşluğu zor doldurursun gibi geliyor, ben de takipteyim Genişletmek için tıkla... Sürekli soundtracklerini dinliyorum rdr2'nin
TavukluDinozor Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #13 kubricklynch dedi: Çok eskiden oynamıştım Crysis bir denemek gerekebilir teşekkür ederim. Sürekli soundtracklerini dinliyorum RDR2'nin Genişletmek için tıkla... Call of Duty Black Ops serisi. RDR 2'den sonra ilaç gibi gelmişti şimdi ikisinin boşluğunu doldurmaya çalışıyorum.
kubricklynch dedi: Çok eskiden oynamıştım Crysis bir denemek gerekebilir teşekkür ederim. Sürekli soundtracklerini dinliyorum RDR2'nin Genişletmek için tıkla... Call of Duty Black Ops serisi. RDR 2'den sonra ilaç gibi gelmişti şimdi ikisinin boşluğunu doldurmaya çalışıyorum.
bycekko Picopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2021 #14 İlk rdr
kubricklynch Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 314 Çözümler 6 Yer İstanbul 6 Kasım 2021 #15 bycekko dedi: İlk rdr Genişletmek için tıkla... Sadece pc sahibiyim ama teşekkür ederim.