RDR 2'ye baştan başlanmalı mı?

Merhaba, 1 sene önce RDR 2'ye başlamıştım ve daha önce hiç oynamadım, hikayesini bilmiyorum. Herkes oyunu çok övüyor, açıkçası oyun ilk başlarda biraz sıktı ve ara vererek oynuyordum. Daha sonralarda vaktim olmadığı için ayda 1-2 kez oynuyordum, çok bir şey anlamadım oyundan yani. Ama ilerledikçe daha zevkli olmaya başladı. Hikayenin %30'unu ilerlemişim, sizce baştan başlamalı mıyım yoksa devam edersem yine hikayeyi anlar mıyım?

Merhaba, 1 sene önce RDR 2'ye başlamıştım ve daha önce hiç oynamadım, hikayesini bilmiyorum. Herkes oyunu çok övüyor, açıkçası oyun ilk başlarda biraz sıktı ve ara vererek oynuyordum. Daha sonralarda vaktim olmadığı için ayda 1-2 kez oynuyordum, çok bir şey anlamadım oyundan yani. Ama ilerledikçe daha zevkli olmaya başladı. Hikayenin %30'unu ilerlemişim, sizce baştan başlamalı mıyım yoksa devam edersem yine hikayeyi anlar mıyım?

Net baştan başla yarıda bırakmazsan hikayeyi anlaya anlaya gidersen çok iyi sarar. Hatta bitirdikçe tekrar başlamak istersin.

Son düzenleme:
Baştan başla çünkü eğer hikayenin başlarını hatırlamıyorsan iyi anlayamazsın ve önerim sadcece ana görev odaklı oynama, oyunun açık dünyası çok geniş yan görevlerde yap öyle daha çok zevk alırsın oyundan.
Evet yan görevleri de yapıyorum hocam daha zevkli oluyor. NPC'lerin beni pusuya düşürmeye çalışması vs. olaylar baya hoşuma gitmişti oyunda. Zaten böyle bir oyunda sadece ana görevleri yapmak oyuna haksızlık olur.

Baştan başla çünkü eğer hikayenin başlarını hatırlamıyorsan iyi anlayamazsın ve önerim sadcece ana görev odaklı oynama, oyunun açık dünyası çok geniş yan görevlerde yap öyle daha çok zevk alırsın oyundan.
Oyunun başlarını dediğin gibi hatırlamıyorum. Sevdiğimiz bir kadın vardı ona veda ediyorduk sanki öyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Oyunun başları çok sıkıcı bence bende sizin gibiydim ortalara doğru oyun öyle bir sardı ki hikayeyi 180 saate bitirdim :D

Evet yan görevleri de yapıyorum hocam daha zevkli oluyor. NPC'lerin beni pusuya düşürmeye çalışması vs. olaylar bayağı hoşuma gitmişti oyunda. Zaten böyle bir oyunda sadece ana görevleri yapmak oyuna haksızlık olur.

Oyunun başlarını dediğin gibi hatırlamıyorum. Sevdiğimiz bir kadın vardı ona veda ediyorduk sanki öyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Hocam o dediğin yer oyunun ortalarında veya sonlarına doğru yaşanıyordu, sen oyuna tekrar başla hikayeyi rahat anlarsın. Ben oyunu 2 kere bitirdim hâla 3. kez oynayıp bitiresim geliyor.

Ben %33’deyim ve hikaye gayet sarmaya başladı ancak oyunun efsane detaylarından hiç hikayeye zaman ayıramıyorum. Etrafta gezinip hayvan avlamak, insanları tutup uçurumlardan fırlatmak veya dövmek harika.

Baştan başla. Oyunun başındaki karlı kaçış bölgesine bakıp herkes sıkılıyor ama ilerledikçe oyun aşırı açılıyor ozellikle chapter 3 ten sonra

Technopat Haberler

Geri
Yukarı