RDR 2'ye Ne Zaman Optimizasyon Gelir?

Makaleler
15
Merhaba, oyunu satın aldım ama optimizasyon çöp diyorlar. Sistemim aşağıda. Derslerimden dolayı pek vaktim yok. Metro Exodus gibi birkaç ay içinde optimizasyon gelir mi? Windows 10 1909, NVIDIA driver 441.12.

AMD FX 6300 4.2 GHZ 6 ÇEKİRDEK, ASUS STRİX GTX 960 2 GB, GSKILL 16 GB BLUE RAM, 1 TB HARD DİSK

G300S, Arctis5, G410, X530

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimize sorunu olduğunu düşünmüyorum. Oynayanların yarısının PC'si çöp. RDR2'ye göre.

Eki Görüntüle 456516
Fanboyluk yapmanın alemi yok. i9 9900K, 32 GB 3200 Mhz RAM, GTX 1080 Ti sistem ile 1080p ultra ayarlarda 52 FPS alınmış.

Metro'ya hiçbir zaman optimizasyon gelmedi. O sistemle oynamanı önermiyorum iade et bence. Gelse gelse en fazla 5 FPS artış gelir, yamayla falan halledilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Nasıl gelmedi Redux versiyonları çıktı. Optimizasyon problemleri çözülür ama biraz zaman alır. En kötü 1 seneye kadar düzeltirler bence.

Playstation'dan PC'ye port edilen ilk oyun bu değil. Benim bildiğim bir kaç oyun var bu şekilde problemli çıkıp düzeltilen.

Bu oyun, güncel neslin de ötesindeydi çünkü. 2 nesil arası kalitede bir oyun. RTX kartlar zaten bana güven vermedi. 1 serisinden %30 daha hızlı, RTX: ON yapabiliyorsunuz. Gerçekten pazarlama taktiği. İleride Nvidia bir güzel 3 seri kartlarına baya ilerleme kaydedeceğine emin olabilirim.

Bence GTX 960 ile oynanmaz, iade etmeni öneririm. Bir miktar optimize edilse de muhtemelen düşük-orta ayarlarda 60 FPS oynarsın gibi geliyor. Onun yerine ekran kartını değiştirip pars biriktirip oyun alsan daha mantıklı sanki.

RTX kartlar gerçekten %30 yapsa işte o zaman tanga patlardı.

Genelde AAA oyunlar da optimizasyon yamaları 3-5 ay içinde çıkarlar.
Bence 2-3 güncelleme ile bu sorunu çözeceklerdir.

Optimize sorunu olduğunu düşünmüyorum. Oynayanların yarısının PC'si çöp. RDR2'ye göre.

Eki Görüntüle 456516
R5 2600 ve RTX 2060'li sistemde high ayarlarda 40-45 FPS arası alıyorum, bu mu normal? GTA V'i GT 730 ile 40-50 FPS arasında bitirebilmiştim. Bu oyuna optimizasyon geleceğini sanmam, NVidia ile satış stratejisi oluşturulduğunu düşünüyorum. RTX serisini fazla satamadı NVidia.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…