Eşref Tekkk
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben sistemimi 18 yaşında almış bir adamım şu an 20 yaşındayım. RDR 2'yi çok duydum o zamanlar hiç şans vermedim. PC'yi alır almaz aradan 4 ay sonra RDR 2 ve GTA 5 2'si toplam 200 TL oldu aldım. RDR 2 başladım, başlangıç sekansı çok sıkıcıydı ama chapter 2'den sonra oyun beni içine çekmeye başladı. Yolda yürürken NPC'ler ile olaylar yaşamak, grafikler, fizik motoru, Arthur Morgan gibi havalı, soğuk, vahşi veya bizim seçimimize göre sakin bir adam olması, görevlerin kalitesi ve yan görevler. Şimdiye bakarsak oyunda toplam 500 saati geride bıraktım, mod kurdum, 20 tane oyunu 4'üncü bitirişim. TikTok'ta TLOU fanları oyuna at sürme simülatörü diyorlar, hikayesi yok abartılmış şöyle böyle neden? Mesela oyunun hikayesi çok iyi değil mi? Arthur'un başına gelenler, sadakati, ihaneti, anlatımı gayet iyi değil mi? Mesela ilk 2 bitirişimde hiç bug'a rastlamadım oyunda. Neden bu oyuna düşmanlar? Rockstar'ın en iyi oyunlarından biri RDR 2, biraz daha olgun insanlara hitap ediyor olabilir. Evet oyun çok ağır o konuda hak veriyorum. God of War ve TLOU 1 oynayarak söylüyorum, bunlarda çok kaliteli oyunlar ama RDR 2 bir başka değil mi? Bir tek ben mi öyle hissediyorum? Oyunda zibilyon tane detay var. Görüşlerinizi için teşekkür ederim, tek tek okuyacağım...