O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #11 AroXt dedi: Bütün içeriği oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayın. 1. RDR2_tr_yama_v2_15092021 açın ve RDR2 TR yama font fıx butonuna basın. 2. oyunu açın. Genişletmek için tıkla... Kurulu olduğu klasörde birkaç tane oyun var doğru yer mi yoksa RDR 2'nin içine mi kopyalayayım?
AroXt dedi: Bütün içeriği oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayın. 1. RDR2_tr_yama_v2_15092021 açın ve RDR2 TR yama font fıx butonuna basın. 2. oyunu açın. Genişletmek için tıkla... Kurulu olduğu klasörde birkaç tane oyun var doğru yer mi yoksa RDR 2'nin içine mi kopyalayayım?
AroXt Femtopat Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: İ7-9750H@2.60ghz GPU: GTX 1650 RAM: 16GB MODEL: l340-15irh 81lk003ctx Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #12 Ordekizm dedi: Kurulu olduğu klasörde birkaç tane oyun var doğru yer mi yoksa RDR 2'nin içine mi kopyalayayım? Genişletmek için tıkla... RDR 2 oyununun klasörüne steam/steamapps/common/rdr2(veya benzeri) içine atın.
Ordekizm dedi: Kurulu olduğu klasörde birkaç tane oyun var doğru yer mi yoksa RDR 2'nin içine mi kopyalayayım? Genişletmek için tıkla... RDR 2 oyununun klasörüne steam/steamapps/common/rdr2(veya benzeri) içine atın.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #13 AroXt dedi: RDR 2 oyununun klasörüne steam/steamapps/common/rdr2(veya benzeri) içine atın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam oyun dosyalarının olduğu yere atıyorum.
AroXt dedi: RDR 2 oyununun klasörüne steam/steamapps/common/rdr2(veya benzeri) içine atın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam oyun dosyalarının olduğu yere atıyorum.
AroXt Femtopat Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: İ7-9750H@2.60ghz GPU: GTX 1650 RAM: 16GB MODEL: l340-15irh 81lk003ctx Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #14 Ordekizm dedi: Anladım hocam oyun dosyalarının olduğu yere atıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet eğer sorun yaşarsanız tekrar sormaktan çekinmeyin.
Ordekizm dedi: Anladım hocam oyun dosyalarının olduğu yere atıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet eğer sorun yaşarsanız tekrar sormaktan çekinmeyin.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #15 AroXt dedi: Evet eğer sorun yaşarsanız tekrar sormaktan çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım rdr font muydu neydi ona bastım RDR 2 resmi açıldı kapatma tuşuna bastım bekliyorum.
AroXt dedi: Evet eğer sorun yaşarsanız tekrar sormaktan çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım rdr font muydu neydi ona bastım RDR 2 resmi açıldı kapatma tuşuna bastım bekliyorum.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2025 #16 Ordekizm dedi: Ban yer miyim sadece story modunda kullansam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam online'a girmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.
Ordekizm dedi: Ban yer miyim sadece story modunda kullansam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam online'a girmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #17 Şuan yama oldu ama ı ğ gibi harflerde sorun var.
AroXt Femtopat Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: İ7-9750H@2.60ghz GPU: GTX 1650 RAM: 16GB MODEL: l340-15irh 81lk003ctx Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #18 Ordekizm dedi: Şu an yama oldu ama ı ğ gibi harflerde sorun var. Genişletmek için tıkla... RDR2 TR yama font fıx butonuna basınca düzelmesi lazım hocam.
Ordekizm dedi: Şu an yama oldu ama ı ğ gibi harflerde sorun var. Genişletmek için tıkla... RDR2 TR yama font fıx butonuna basınca düzelmesi lazım hocam.
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #19 AroXt dedi: RDR2 TR yama font fıx butonuna basınca düzelmesi lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam silip ayıkladım tekrar deneyeceğim ama o. EXE'yi açınca geri kapatamıyorum. Hocam anlamadım vallahi ö falan var ı yok
AroXt dedi: RDR2 TR yama font fıx butonuna basınca düzelmesi lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam silip ayıkladım tekrar deneyeceğim ama o. EXE'yi açınca geri kapatamıyorum. Hocam anlamadım vallahi ö falan var ı yok
AroXt Femtopat Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: İ7-9750H@2.60ghz GPU: GTX 1650 RAM: 16GB MODEL: l340-15irh 81lk003ctx Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #20 Ordekizm dedi: Hocam silip ayıkladım tekrar deneyeceğim ama o. EXE'yi açınca geri kapatamıyorum. Hocam anlamadım vallahi ö falan var ı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet bozuk olan harfin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Eğer hiç olmazsa size attığım yamayı kaldırıp bunu kurmanızı tavsiye ederim bu yapay zeka ile yapılmış bir yama önceki ise el ile yapılmış.
Ordekizm dedi: Hocam silip ayıkladım tekrar deneyeceğim ama o. EXE'yi açınca geri kapatamıyorum. Hocam anlamadım vallahi ö falan var ı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet bozuk olan harfin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Eğer hiç olmazsa size attığım yamayı kaldırıp bunu kurmanızı tavsiye ederim bu yapay zeka ile yapılmış bir yama önceki ise el ile yapılmış.