RDR 2'yi satın almak mantıklı mı?

DalyanAga

Decapat
Daha fazla  
RDR 2 Online oynamayacağım sadece hikayesini oynayacağım. Epic'ya da Steam'den satın almak mı daha mantıklı yoksa güvenilir yerden Torrent olarak indirmek mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Hangisinde daha uygunsa oradan al. Ben Epic'ten almıştım geçen sene 500 küsure.

Soru RDR2 özelinde bir soru değil ki torrent kullanıyosan yine kullan ne değişecek? Ben satın almayı tercih ettim.

RDR 2 Online oynamayacağım sadece hikayesini oynayacağım. Epic'ya da Steam'den satın almak mı daha mantıklı yoksa güvenilir yerden Torrent olarak indirmek mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Satın almak. Adamlar o kadar uğraşmış etmiş. Diğer oyunlarının korsanına belki tamam derim ama RDR2 olmaz. Korsan oynanmışsa bile para olunca alınıp hakkının verilmesi lazım.

Ayrıca RDR gibi büyük oyunların torrentleri virüs yuvası olur genelde.

Para sıkıntı değilse orijinal alın aksi durumda Torrent indirin. Açıkçası şu durumdayken hikayeli oyunlara servet bayılmak saçmalık gibi geliyor. Torrenti nasıl, nereden kullanacağınızı biliyorsanız virüs falanda yemezsiniz bu arada.

Diğer oyunlara niye tamam diyorsunuz hocam onları insan yapmadımı.

Ayrıca RDR gibi büyük oyunların Torrent'leri virüs yuvası olur genelde.

Sadece şu kısma katılmıyorum.

Arkadaş'a fiyat belli ki pahalı gelmiş ondan Torrent diye sormuş az buçuk anlayışlı olun.

Torrent'le uğraşmak yerine paylaşımlı hesap alın ne olduğunu bilmiyorsanız açıklıyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…