RDR 3 ne zaman çıkacak?

Ben kötü sattı demiyorum beklenilenin altında sattı Rockstar'a göre. Rockstar, RDR 2'ye GTA 5'ten daha fazla para harcamıştır. GTA 5'in bu kadar tutacağını bilselerdi RDR 2 gibi bir projeye girişmezdiler. Yoksa 60 milyon çok iyi satış.

Rdr 3 ile ilgili 2023 yılındaki bir mesaj çıkması hakkında bilgi yok sadece rdr 3 olacağını söylüyor

RDR1 2010 yılında çıktı, RDR2 ise 2018 yılında. Aralarında 8 yıl fark var zaten, Rockstar şirketi oyunlarını geç çıkaran bir şirket, mesela GTA 6 gibi. RDR2'nin çıktığı zamandan bu yana 6 yıl geçti, yani önümüzdeki en fazla 4 yıla çıkma olasılığı var, ama sorun şu ki GTA 6 da yapım aşamasında. Umalım ki en geç 4 yıla çıkar, ona bile razıyız.

Ben açıkçası çıkacağını hiç zannetmiyorum. RDR2 çok iyi sattı orası ayrı. Normal bir firma için para dökülen ve beklentileri karşılayan satış sayısı 30, 35 milyondur. Herkese hitap etmemesine rağmen kalitesi ile 65 milyondan fazla sattı RDR2. GTA 5 zaten absürt derecede sattı. Sebebi Online ve PC + 3 farklı konsola çıkması. GTA 5'ten ve GTA 6'dan gelen paralarla bu oyunlara göre daha az para kazandıran ve daha az oynanan bir oyunu çıkartması mantıklı gelmiyor. Şirket zaten çok çalışıyor ama şurada şöyle bir ihtimal de var. Rockstar her ne kadar parayı seven bir firma olsa da oyunlarında ki kalitesinden ve hikayeden ödün vermiyor. RDR2'nin üstüne ne yapabilirler diye düşünüyorum grafikleri yükseltip, haritayı büyütüp çeşitlendirmekten ve yeni hikaye yazmaktan başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu saatten sonra Rockstar'ın GTA 7 ve eski oyunları Remastered yapmaktan başka bir şey yapacağını zannetmiyorum. GTA 6'dan sonra bu adamlardan tek beklentim GTA 4 Remastered.

RDR3 çıkmaz demiyorum ama Rockstar'ın parayı aşırı sevdiği kesin. Arada bir oyun çıkarsalar da, asıl kazançlarını GTA Online'dan elde ediyorlar. Bir dönem GTA Online'dan yıllık 2 milyar dolar kazanıyorlardı, bu da herkesin dilindeydi. Hâlâ ciddi bir gelir elde ediyorlar. GTA 6'nın da Online kısmının Fortnite gibi olacağı bariz buradan kastım live service. Para kazanmak isteyen her oyun firması oyunlarını bu şekilde dönüştürüyor. Dolayısıyla, RDR3 çıksa bile, muhtemelen 2035 sonrası çıkar. GTA 6 nedeniyle başka oyun duyuruları almayız.

Son düzenleme:
GTA 7'den önce çıkcağı kesin. Zaten GTA 6'nın 2025'te çıkacağını düşünürsek. GTA 7 2040-2050 civarlarında çıkar. RDR 3 çıkarsa büyük ihtimalle 2030-2035 civarlarında çıkar.

GTA 4 Remastered gelebilir diyorlar umarım gelir. O güzel hikaye ve fiziklerle tekrardan oynamak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…