RDR 3 oyunu yapılmaya başlanmış mıdır?

John Marston1911

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i5-1334U (13. Nesil)

RAM: 16 GB DDR4

Ekran Kartı: Intel UHD Graphics

Depolama: 480 GB M.2 SSD

Anakart: Bilmiyorum
Herkese merhaba, Rockstar Games'in geliştirdiği RDR 1 ve 2 oyunlarını herkes biliyordur. İnternette ki iddialara göre RDR 3 onaylandı diye bir söylenti var. Sizce Rockstar RDR 3'ü geliştirmeye başlanmış mıdır yoksa GTA 6 çıkınca mı başlayacaklar?

Başlansa bile minimum 4-5 yılı var daha, konuşmak için çok çok erken.

Başlansa bile minimum 4-5 yılı var daha, konuşmak için çok çok erken.

Haklısınız hocam, fakat RDR 2 çıkınca 2019'da GTA 6'ya başladılar diye duymuştum belki şimdi başlamışlardır ama dediğinizden daha fazla sürer büyük ihtimalle sonra ki nesil ortaya çıkınca PS6'da oynarlar.

2026 sonunda GTA 6 bilgisayar için gelecek, sonrasında yavaş yavaş başlansa bile 2030'u bulur diye düşünüyorum.

Daha GTA 6 ile uğraşıyorlar 2025 2026 gibi çıktı desek bile RDR 2 8 9 yılda geliştirilmiş bir oyun. Yakın zamanda beklememek lazım 2030'dan sonra konuşuruz.

Daha GTA 6 ile uğraşıyorlar 2025 2026 gibi çıktı desek bile RDR 2 8 9 yılda geliştirilmiş bir oyun. Yakın zamanda beklememek lazım 2030'dan sonra konuşuruz.

Eğer inşallah o günleri görürsek RDR 3 çıktığı gün buraya yazacağım.

RDR 2 bittiğinde GTA 6 için kolları sıvamışlardı tahminimce 2026 gibi RDR 3 yapımına başlarlar ilerleyen teknoloji ile birlikte bana kalırsa kesinlikle 2030'dan önce çıkacaktır.

Bana kalırsa online kısmından para kazanamadıkları başka bir oyun yapmayacaklar. GTA serisi devam eder belki bir kaç oyun daha. Önce ki oyunlara da remastered yaparlar. RDR3 hiç çıkacağını zannetmiyorum. Çıksa bile 10, 15 yıldan daha fazlası var. 2. oyunun üstüne şu yıllarda çok uç bir şey ekleyemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…