RDR 2 her anlamda çok çok etki bıraktı yeni bir kovboy oyunu oynanış açısından ne yenilik vadedebilir benim aklıma pek bir şey gelmiyor. Yine Rockstarın kötü bir şey yapacağını düşünmüyorum ama oynanış olarak çok benzer olacağını düşünüyorum ve bu yüzden de sıkılanlar daha fazla olur ve 2. oyunun ağırlığını asla yakalayamaz. GTA serisi hiç bir zaman çok iyi hikayesi var diye oynamadı ki zaten. Ama Rockstarın GTA yapmaması için hiç bir sebep yok. GTA definitive bile 1 yılda 15 milyon satmıştı ki gram uğraşmadıkları bir iş yani. Sırf adı GTA diye 15 milyon sattı bomboş bir yapım, daha fazlasını da satmıştır şimdiye kadar. GTA 6'nın çıktığı gün içerisinde beklenen satış sayısı 85 milyon, bu akıl alır bir sayı değil. Bu sayılarla devamını yapmamaları da mümkün değil. Ubisoftun hala AC yapmasıyla ve satılmasıyla benzer mantık. RDR'nin devamı asla yapılmamalı da demiyorum zaten. İki oyunluk hikaye açısından çok güzel tamamlanmış, ikinci oyunla tarihin en çok konuşulan en çok en iyi oyunu diye bahsedilen bir işe imza attıktan sonra gayet güzel noktalanabilir seri. Neden aynı tema da sıkılacağımız bir oynanışla kalalım ki? Rockstar'ın farklı temalara gidip orada da hikaye olarak çok çok başarılı şeyler yapacağından şüphem yok benim ki şüphemizin olmayacağı nadir, belki de tek firma.