RDR Online Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce Steam üzerinden RDR Online satın aldım. Ama oyunu başlat dediğim zaman bilgisayarım hiçbir tepki vermiyor. Görev yöneticisinden kontrol edince oyun açık gözüküyor. Araştırmalarım sonucunda entegre grafik devre dışı bırakırsam girebileceğimi anladım. Entegre grafik kartımı devre dışı bıraktım ve gerçekten oyuna girebildim. Ama entegre grafik kartımı devre dışı bıraktığım için FPS'de gözle görülür bir düşüş yaşadım. Acaba entegre grafik kartımı devre dışı bırakmadan oyuna nasıl girebilirim? Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. (Ayrıca Recep Bey'in farklı bir sorunu yaşayan arkadaşa yardımcı olduğunu gördüm. Belki bende de bir işe yarar ümidiyle Recep beyin uyguladıklarını bende yaptım ama sonuç değişmedi.)

Son olarak sistemim:
Ekran Kartım: AMD Radeon R5 M430
İşlemcim: Intel Core i3 5005U
RAM: 8 GB 2600 MHz

Ekran kartımın yetersiz kaldığının farkındayım. Ama YouTube benchmark testlerine baktığımda videoyu yayınlayan kişiyle sistemimin aynı olması ve onun sistemi açtığı halde benim sistemimin açmaması maalesef normal değil.

HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi?

Ekran kartımın yetersiz kaldığının farkındayım. Ama youtube benchmark testlerine baktığımda videoyu yayınlayan kişiyle sistemimin aynı olması ve onun sistemi açtığı halde benim sistemimin açmaması malesef normal değil.
O baktığınız kişiler de RDR Online'da mı yapıyorlar testi peki? Yoksa Single Player da mı? Bu değişebilir. Keşke oynayabilseniz ama biraz yetersiz kalmış sisteminiz.

Bu sistem ile 720p low ayarlarda 10-15 FPS arası oynarsınız. FPS'te düşüş yaşadım yazmışsınız. Entegre grafik kartını devre dışı bırakmadan giremiyorsanız FPS'i nasıl test ettiniz? Sisteminiz kaldırmadığı için giriş yapamıyorsunuz bence.
Dostum öncelikle cevapladığın için sağol. Benim sistemimle aynı özelliklere sahip youtube kanallarından oyunun benchmark testlerine baktım gerçekten fps düşük ama o sorun değil. Entegre grafik kartımı devre dışı bıraktığım zaman eyvallah girebiliyorum ama bu sefer fps aşırı düşüyor. izlediğim youtube kanallarında fps 15-20 arasıyken entegre kartı devre dışı bıraktığım zaman fps 6-7 leri görüyor. Ayrıca 15-20 fps benim için gerçekten nimet :)
HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi
HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi?
HDD
O baktığınız kişiler de RDR Online'da mı yapıyorlar testi peki? Yoksa Single Player da mı? Bu değişebilir. Keşke oynayabilseniz ama biraz yetersiz kalmış sisteminiz.
Hayır. Singleplayer. Ama şöyle bir olayda var. Arkadaşımın ekran kartı da AMD R5 M430. Kendisi geçenlerde RDR Online aldı ve FPS değerleri 15-20 fps aralığındaydı. Ama onda entegre bir grafik kartı yoktu. Sadece AMD R5 M430
Merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce Steam üzerinden RDR Online satın aldım. Ama oyunu başlat dediğim zaman bilgisayarım hiçbir tepki vermiyor. Görev yöneticisinden kontrol edince oyun açık gözüküyor. Araştırmalarım sonucunda entegre grafik devre dışı bırakırsam girebileceğimi anladım. Entegre grafik kartımı devre dışı bıraktım ve gerçekten oyuna girebildim. Ama entegre grafik kartımı devre dışı bıraktığım için FPS'de gözle görülür bir düşüş yaşadım. Acaba entegre grafik kartımı devre dışı bırakmadan oyuna nasıl girebilirim? Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. (Ayrıca Recep Bey'in farklı bir sorunu yaşayan arkadaşa yardımcı olduğunu gördüm. Belki bende de bir işe yarar ümidiyle Recep beyin uyguladıklarını bende yaptım ama sonuç değişmedi.)

Son olarak sistemim:
Ekran Kartım: AMD Radeon R5 M430
İşlemcim: Intel Core i3 5005U
RAM: 8 GB 2600 MHz
Sorunun Entegre grafik kartında olduğunun farkındayım ama sorunu nasıl çözeceğim orası muamma :(
Recep Bey görüp yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Zira sorunu sizin çözeceğinize inanıyorum...
@Recep Baltaş Hocam size zahmet müsaitseniz bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı