RDR Online alınca RDR story mode kaç TL olur?

Max_payne43

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yok
Selam, ben RDR story mod oynamak istiyorum ama param yok. RDR Online alsam storynin fiyatı dusuyor mu ve ne kadar oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı düşmez çünkü ayrı paket olarak satılıyor. Rockstar Games Launcher üzerinden alırsanız oyun içerisinden belki Story modu almayı deneyebilirsiniz fakat daha uyguna düşer mi hiç bilmiyorum.
Yine pahalıya geleceğini düşünüyorsanız ise Rockstar Games Launcher'da indirimle birlikte ara ara 520 TL'ye düşüyor.

Fiyatı düşmez çünkü ayrı paket olarak satılıyor. Rockstar Games Launcher üzerinden alırsanız oyun içerisinden belki story modu almayı deneyebilirsiniz fakat daha uyguna düşer mi hiç bilmiyorum.
Yine pahalıya geleceğini düşünüyorsanız ise Rockstar Games Launcher'da indirimle birlikte ara ara 520 TL'ye düşüyor.

Sizce tahmini ne kadar olur.

Arkadaş 520TL demiş, siz tekrardan kaç TL olur diye soruyorsunuz :D şaka gibisiniz.

Ya ben dedimki Online alırsam story mod dusermi sonradan peki oyun indirimde hikaye moduyla düşerse ne kadar olur dedim.

Rockstar üzerinden alırsan Online fiyatı kadar indirim uygulanıyor, tam ücret ödemiyorsun. Steam'de de olduğunu söyleyenler var aynı muhabbetin ama denk gelmedim.

Sağ olun hocam kesin değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı