Yaz indirimilerinde RDR Online almak istiyorum. Çünkü hikaye moduna göre daha ucuz bütçem ona yetiyor. Ancak Online da çok hile çok sıkıntılı oyuncu var deniyor. Online modunu tek kişi oynamanın yolu var mı? GTA Online'da vardı.
hikaye modunu crackli olarak bitirdim sonra crackli oyun oynamayı bıraktığım için sildim. Ama şimdi rdr'yi özledim tekrar onyamak istiyorum ve hep de ara ara oynarım, rdr hikaye modu online'a göre daha pahalı o yüzden bütçem online yettiği için onu almak istedim bu sebeple alınır mi sizce ?RDO (Red Dead Online) GTAO kadar güzel değil. Rockstar RDO'ya önem vermediği için içerik yok. O yüzdende çok sıkıcı, ilk birkaç saatten sonra sıkılıp bırakırsınız. Aslında çok güzel kapasiteside var RDO'nun ama işte. Alıcaksanız direkt RDR2 alıp hem hikaye modunu hemde online oynayabilirsiniz.
Evet orda da hileler var. Gerçi benim oyunumuzu bozacak bir hile ile karşılaşmadım ben oynadığım 10-12 saat içerisinde ama bu hile olmadığı anlamına gelmiyor.düşünme sebebim de hani rockstar desteği kesti çok fazla hile var oynanmıyor muhabbeti var diye idi.
Arkadaşın dediği gibi, online'da tek başına rol yapmaya çalışmaktansa hikaye modunda tek başına at koşturmak çok daha iyidir.Yapacak bir şey yok, adım başı da hile var. Alınmaz, parana yazık.
Hikaye modunda at koştur, daha çok zevk alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.