Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 RDR Online da bayağı fazla altınım ve param var. Sizce bunlar ile ne yapabilirim?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 21 Mayıs 2023 #2 At, kıyafet, silah, meslek.
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.559 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu?
Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 21 Mayıs 2023 #4 Emil Breivik dedi: Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... 135 saatte sadece 2 kere hileye denk geldim.
Emil Breivik dedi: Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... 135 saatte sadece 2 kere hileye denk geldim.
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #5 Emil Breivik dedi: Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Az ama hile olduğunda fena yapıyorlar oyun çökerten hilelerden tut üstünüze 5-6 adet ayı saldırıyor ama bazen işe yarıyor legendery ayı falanda spawnlıyorlar çünkü. ErenY dedi: 135 saatte sadece 2 kere hileye denk geldim. Genişletmek için tıkla... Bende 300 saatte 10-20 adet görmüşümdür
Emil Breivik dedi: Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Az ama hile olduğunda fena yapıyorlar oyun çökerten hilelerden tut üstünüze 5-6 adet ayı saldırıyor ama bazen işe yarıyor legendery ayı falanda spawnlıyorlar çünkü. ErenY dedi: 135 saatte sadece 2 kere hileye denk geldim. Genişletmek için tıkla... Bende 300 saatte 10-20 adet görmüşümdür
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 21 Mayıs 2023 #6 Önce tüm meslekleri al, sonra Siyah Arap atını almanı öneririm. Bir de bar dekorları. Emil Breivik dedi: Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Konsolda yok. Ama PC'de çok var.
Önce tüm meslekleri al, sonra Siyah Arap atını almanı öneririm. Bir de bar dekorları. Emil Breivik dedi: Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Konsolda yok. Ama PC'de çok var.
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #7 AXCHNEER dedi: Önce tüm meslekleri al, sonra siyah Arap atını almanı öneririm. Bir de bar dekorları. Konsolda yok. Ama PC'de çok var. Genişletmek için tıkla... Hocam siyah turkoman diye bir at var o güzel yakında beyaz Arap atı geçmeye düşünüyorum.
AXCHNEER dedi: Önce tüm meslekleri al, sonra siyah Arap atını almanı öneririm. Bir de bar dekorları. Konsolda yok. Ama PC'de çok var. Genişletmek için tıkla... Hocam siyah turkoman diye bir at var o güzel yakında beyaz Arap atı geçmeye düşünüyorum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 21 Mayıs 2023 #8 Said00 dedi: Hocam siyah turkoman diye bir at var o güzel yakında beyaz Arap atı geçmeye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İkisi de alınmaz. Alacaksan 500 dolarlık Mustang veya siyah Arap atı alınır.
Said00 dedi: Hocam siyah turkoman diye bir at var o güzel yakında beyaz Arap atı geçmeye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İkisi de alınmaz. Alacaksan 500 dolarlık Mustang veya siyah Arap atı alınır.