RDR Online da ne alınır?

Said00

Hectopat
Daha fazla  
RDR Online da bayağı fazla altınım ve param var. Sizce bunlar ile ne yapabilirim?

Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu?

Hocam konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum. RDR Online'da çoğu kişi çok fazla hile olduğunu söylüyor, doğru mu bu?

Az ama hile olduğunda fena yapıyorlar oyun çökerten hilelerden tut üstünüze 5-6 adet ayı saldırıyor ama bazen işe yarıyor legendery ayı falanda spawnlıyorlar çünkü.

135 saatte sadece 2 kere hileye denk geldim.
Bende 300 saatte 10-20 adet görmüşümdür

Önce tüm meslekleri al, sonra Siyah Arap atını almanı öneririm. Bir de bar dekorları.

Konsolda yok. Ama PC'de çok var.

Önce tüm meslekleri al, sonra siyah Arap atını almanı öneririm. Bir de bar dekorları.

Konsolda yok. Ama PC'de çok var.

Hocam siyah turkoman diye bir at var o güzel yakında beyaz Arap atı geçmeye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…