yapito26 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu.
Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 yapito26 dedi: Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu. Genişletmek için tıkla... Virüs çünkü içinde trojan var hocam
yapito26 dedi: Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu. Genişletmek için tıkla... Virüs çünkü içinde trojan var hocam
EYPROTR Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 159 21 Haziran 2025 #3 yapito26 dedi: Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu. Genişletmek için tıkla... Menu derken pek anlayamadım ama sonuç false-pozitive yani yanlış sonuç gibi duruyor.
yapito26 dedi: Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu. Genişletmek için tıkla... Menu derken pek anlayamadım ama sonuç false-pozitive yani yanlış sonuç gibi duruyor.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 21 Haziran 2025 #4 yapito26 dedi: Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu. Genişletmek için tıkla... Rar dosyasıymış rardan çıkartıp içindeki .exe ile biten dosyaları taratın.
yapito26 dedi: Merhaba RDR için menu indirdim. VirusTotal ile tarattıgımda virus çıkıyor karpeksky ile tarattığımda virus çıkmıyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonucu. Genişletmek için tıkla... Rar dosyasıymış rardan çıkartıp içindeki .exe ile biten dosyaları taratın.
yapito26 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #5 EYPROTR dedi: Menu derken pek anlayamadım ama sonuç false-pozitive yani yanlış sonuç gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... RDR Online için family mod menu Mucize Kartal dedi: RAR dosyasıymış RAR'dan çıkartıp içindeki .exe ile biten dosyaları taratın. Genişletmek için tıkla... EXE dosyasını tarattıgımda sonuç böyle VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleme: 22 Haziran 2025
EYPROTR dedi: Menu derken pek anlayamadım ama sonuç false-pozitive yani yanlış sonuç gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... RDR Online için family mod menu Mucize Kartal dedi: RAR dosyasıymış RAR'dan çıkartıp içindeki .exe ile biten dosyaları taratın. Genişletmek için tıkla... EXE dosyasını tarattıgımda sonuç böyle VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
EYPROTR Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 159 22 Haziran 2025 #6 yapito26 dedi: RDR Online için family mod menu. EXE dosyasını tarattıgımda sonuç böyle. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattığınızda bir şey çıkıyor mu? İsterseniz bir de Malwarebytes ile taratın.
yapito26 dedi: RDR Online için family mod menu. EXE dosyasını tarattıgımda sonuç böyle. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattığınızda bir şey çıkıyor mu? İsterseniz bir de Malwarebytes ile taratın.
yapito26 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #7 EYPROTR dedi: Kaspersky ile tarattığınızda bir şey çıkıyor mu? İsterseniz bir de Malwarebytes ile taratın. Genişletmek için tıkla... karpeksky ile tarattıgımda bir sorun cıkmıyor ama mesela ilk tarattıgımda 17 dosya taranıyor ama 2. kez ile tarattıgımda 2 dosya taranıyor
EYPROTR dedi: Kaspersky ile tarattığınızda bir şey çıkıyor mu? İsterseniz bir de Malwarebytes ile taratın. Genişletmek için tıkla... karpeksky ile tarattıgımda bir sorun cıkmıyor ama mesela ilk tarattıgımda 17 dosya taranıyor ama 2. kez ile tarattıgımda 2 dosya taranıyor
EYPROTR Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 159 22 Haziran 2025 #8 yapito26 dedi: Karpeksky ile tarattıgımda bir sorun cıkmıyor ama mesela ilk tarattıgımda 17 dosya taranıyor ama 2. kez ile tarattıgımda 2 dosya taranıyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile de tarattınız mı?
yapito26 dedi: Karpeksky ile tarattıgımda bir sorun cıkmıyor ama mesela ilk tarattıgımda 17 dosya taranıyor ama 2. kez ile tarattıgımda 2 dosya taranıyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile de tarattınız mı?
yapito26 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #9 EYPROTR dedi: Malwarebytes ile de tarattınız mı? Genişletmek için tıkla... hayır
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 22 Haziran 2025 #10 Güvenli.