467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.736 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 8 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar daha demin silah alma yerine gittim ve silahlara bakındım. Daha sonra çıktım ve silahlarıma baktığımda tüfek yerine pompalı gelmiş. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Arkadaşlar daha demin silah alma yerine gittim ve silahlara bakındım. Daha sonra çıktım ve silahlarıma baktığımda tüfek yerine pompalı gelmiş. Bunu nasıl değiştirebilirim?
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 8 Mayıs 2022 #2 Üstünde belirli miktarda silah olabilir ancak diğer silahların atındadır. Atından değişebilirsin.
Rutex Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #3 Atınızın yanında Tab basılı tutun. Eskiden oynamıştım öyle sanırsam.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.736 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 8 Mayıs 2022 #4 NiqhTmaRe dedi: Üstünde belirli miktarda silah olabilir ancak diğer silahların atındadır. Atından değişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Rutex dedi: Atınızın yanında Tab basılı tutun. Eskiden oynamıştım öyle sanırsam. Genişletmek için tıkla... Atıma bindim ve Tab yapıp Q ve E tuşları ile silahımı değiştirdim. Sağ olun.
NiqhTmaRe dedi: Üstünde belirli miktarda silah olabilir ancak diğer silahların atındadır. Atından değişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Rutex dedi: Atınızın yanında Tab basılı tutun. Eskiden oynamıştım öyle sanırsam. Genişletmek için tıkla... Atıma bindim ve Tab yapıp Q ve E tuşları ile silahımı değiştirdim. Sağ olun.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 8 Mayıs 2022 #5 Atına binmene gerek yok bu arada. Yanına yaklaştığında da alabiliyorsun diye hatırlıyorum.