Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 RDR Online'a giremiyorum. Yükleme ekranı bittiği anda oyundan atıyor. Single Player gayet iyi çalışıyor. Bir kaç ay önce gayet oynayabiliyordum.
RDR Online'a giremiyorum. Yükleme ekranı bittiği anda oyundan atıyor. Single Player gayet iyi çalışıyor. Bir kaç ay önce gayet oynayabiliyordum.
BennYusa Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 Hocam bir hata ekranımı çıkıyor karşınıza? Eğerki 210 ile başlıyorsa o sorunu bende alıyorum.
Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 BennYusa dedi: Hocam bir hata ekranımı çıkıyor karşınıza? Eğer ki 210 ile başlıyorsa o sorunu bende alıyorum. Genişletmek için tıkla... Abi benimki mod yüklemem yüzümden olmuş eğer Türkçe yama falan vasire varsa kaldırın. Saf oyun dosyaları olsun.
BennYusa dedi: Hocam bir hata ekranımı çıkıyor karşınıza? Eğer ki 210 ile başlıyorsa o sorunu bende alıyorum. Genişletmek için tıkla... Abi benimki mod yüklemem yüzümden olmuş eğer Türkçe yama falan vasire varsa kaldırın. Saf oyun dosyaları olsun.