Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #1 En fazla hangi rol kazandırır bana? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Haziran 2021 #2 seroofpwd dedi: Ceo yani şirket en başta onu al 250 bin dolar ile depo al ve doldurup sat. 1.500.000 alınca araba deposu al şirket ile 2.200.000 topla ve deniz altı al orada heist solo yapılabilir her Heist'den 1.500.000 alıcan. Genişletmek için tıkla... Adam RDR diyor.
seroofpwd dedi: Ceo yani şirket en başta onu al 250 bin dolar ile depo al ve doldurup sat. 1.500.000 alınca araba deposu al şirket ile 2.200.000 topla ve deniz altı al orada heist solo yapılabilir her Heist'den 1.500.000 alıcan. Genişletmek için tıkla... Adam RDR diyor.
seroofpwd Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 Pardon şimdi fark ettim.
MarcusKane Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 1.334 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Strix X570-F | R7 5800X | 32GB 3200 Ram | RTX 3070ti Suprim X Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Tasarım 1 Haziran 2021 #4 Konu açılalı epey olmuş Belki bildirim düşer, konu sahibinin işine yarar yada merak eden olursa diye iliştireyim: 2-3 aydır girmiyorum, bıraktığımda en mantıklı yöntem Collector mesleğiydi. Son bi güncellemeyle biraz nerflenmişti ama hala en geçerli yöntem bence. Şu linkteki haritayı açıp hemen hemen tüm koleksiyon parçalarının yerlerini haritada görmek mümkün: Red Dead Online - Collectors Map Red Dead Online Collectors Map. Find all collectibles across the world and sell to Madam Nazar. jeanropke.github.io Hatta haftalık değişen parçaların yerleri de aynı şekilde güncelleniyor:
Konu açılalı epey olmuş Belki bildirim düşer, konu sahibinin işine yarar yada merak eden olursa diye iliştireyim: 2-3 aydır girmiyorum, bıraktığımda en mantıklı yöntem Collector mesleğiydi. Son bi güncellemeyle biraz nerflenmişti ama hala en geçerli yöntem bence. Şu linkteki haritayı açıp hemen hemen tüm koleksiyon parçalarının yerlerini haritada görmek mümkün: Red Dead Online - Collectors Map Red Dead Online Collectors Map. Find all collectibles across the world and sell to Madam Nazar. jeanropke.github.io Hatta haftalık değişen parçaların yerleri de aynı şekilde güncelleniyor: