xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 22 Ocak 2021 #1 Red Dead Online'yi iade edip Red Dead retemption 2 alacağım. Fakat baştan yüklemek zorunda mıyım?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 22 Ocak 2021 #2 Oyunu silme iade edince dosyalar kalıyor diye biliyorum.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 958 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 Dediğinizin aynısını yaptım. Baştan indirmenize gerek yok direkt indirmeye başlayıncs kütüphaneden görecektir.
Dediğinizin aynısını yaptım. Baştan indirmenize gerek yok direkt indirmeye başlayıncs kütüphaneden görecektir.
E ertyldrm Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #4 xSatsujin dedi: Red Dead Online'yi iade edip Red Dead retemption 2 alacağım. Fakat baştan yüklemek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Red Dead Online'ınız varsa ve RDR2 almak istiyorsanız size iyi bir miktar indirim uyguluyorlar diye biliyorum. İade etmeden almayı bir deneyin Rockstar Launcher'dan vs.
xSatsujin dedi: Red Dead Online'yi iade edip Red Dead retemption 2 alacağım. Fakat baştan yüklemek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Red Dead Online'ınız varsa ve RDR2 almak istiyorsanız size iyi bir miktar indirim uyguluyorlar diye biliyorum. İade etmeden almayı bir deneyin Rockstar Launcher'dan vs.
M MuRaTZZZ Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 74 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 iade etmeden satın alırsanız aldığınız online tutarının yaklaşık karşılığı olarak indirim yapıyorlar.
iade etmeden satın alırsanız aldığınız online tutarının yaklaşık karşılığı olarak indirim yapıyorlar.