Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Oyun bu şekilde sadece dörte birini veriyor, sebebi nedir? Experience'tan sıfırladım ayarları falan da olmuyor yardım eder misiniz?
Oyun bu şekilde sadece dörte birini veriyor, sebebi nedir? Experience'tan sıfırladım ayarları falan da olmuyor yardım eder misiniz?
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #2 Crylex dedi: Oyun bu şekilde sadece dörte birini veriyor, sebebi nedir? Experience'tan sıfırladım ayarları falan da olmuyor yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2219653 Genişletmek için tıkla... Alt ve enter tıklayınca yine olmuyor mu Artı 0 Eksi
Crylex dedi: Oyun bu şekilde sadece dörte birini veriyor, sebebi nedir? Experience'tan sıfırladım ayarları falan da olmuyor yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2219653 Genişletmek için tıkla... Alt ve enter tıklayınca yine olmuyor mu
KS KS Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 Olmadı denedim,Mouse geliyor fakat ekran yine gelmiyor. Onur Kaan Arslan dedi: Alt ve enter tıklayınca yine olmuyor mu Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Olmadı denedim,Mouse geliyor fakat ekran yine gelmiyor. Onur Kaan Arslan dedi: Alt ve enter tıklayınca yine olmuyor mu Genişletmek için tıkla...