Çözüldü Sürprizbozan RDR Undead Nightmare görevi çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
Bütün bölgeleri temizledim, ayrıca benimle aynı hatayı alanları da gördüm. Bir yan görev vardı, onu yapınca oyunun devam ettiğini söylemişlerdi. O yan görevi de yaptım ama yine de başka görev vermiyor ve hikaye yarıda kaldı. Nasıl ilerleyebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-04_013201073.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam sağ olun çözdüm problemi. Günlük kısmından görevlere gelmişim West Dickens'in görevi kalmış toplam 10 adet çiçek toplamamı istiyormuş onu hallettim ama o görevi de haritada göstermedikleri için fark etmemişim.

Not* bütün çiçekleri toplayıp haritadaki W ikonunu gördükten sonra oyun kendiliğinden kaydetmiştir diye düşünüp oyundan çıktım ve şüphe doğdu içime oyuna tekrar girince W simgesi tekrar gözüktü ve baştan 10 çiçek toplamamı istiyor. Oyunu sildim. 15 yıllık oyunu 50 dolara satıp görevleri bile düzgün ayarlayamayan Rockstar'ı kınıyorum.

1. son görev veya yan görev eksik olabilir

• Bazı oyuncular, "missing souls" veya "birth of the conservation movement" gibi yan görevleri yapınca ana görevlerin devam ettiğini bildirmiş.
  • son yapılan görevi tekrar kontrol edip tamamlandığından emin olun.

2. haritadaki tüm ikonları kontrol et

• Haritada turuncu görev ikonlarının olup olmadığını kontrol etsin.
  • siyah ‘?' işaretleri olan yan görevleri bitirmesi gerekebilir.

3. son kaldığı görevi tekrar başlat

• Son kaydı yükleyip en son yapılan ana görevi tekrar tamamlamayı deneyebilir.

4. bölge temizleme hatası olabilir

• Her bölgedeki mezarlıkları temizlediğinden emin olsun.
  • Eğer bir bölge hala kırmızı yanıyorsa, eksik zombi kalmış olabilir.

5. hile kullandıysa görevler kilitlenebilir

• Oyunda hile kullanıldıysa görevler ilerlemeyebilir.
  • önceki bir kayda dönüp hilesiz devam etmeyi deneyebilir.

6. çözüm olmazsa – oyunu yeniden başlat

• Oyunu kapatıp açmayı ve kaydı tekrar yüklemeyi denesin.
  • kaydı yedekleyip oyunu silip tekrar yüklemek de çözüm olabilir.

Bunlardan birini yaptıktan sonra düzelmesi muhtemel hocam

Düzelmezse tekrar yazın hocam.

Öncelikle teşekkürler hocam fakat buradakilerin çoğunu yaptım. Oyunu yeniden başlattım mezar yakma görevini de tamamladım Seth'in verdiği görev onu tamamladım ardından bütün bölgeleri de temizledim bütün soru işaretli bölglere gittim en son o dolandırıcı içki tüccarının görevi vardı onun ilk görevini yaptım ondan sonra oyun kilitlendi anlamadım. Kaydedebileceğim bir dosya yok oyun otomatik kayıtta olduğu için PC'den oynuyorum.

Rica ederim hocam, hepsini denediniz mi yoksa bazılarını mı denediniz?

Rica ederim hocam, hepsini denediniz mi yoksa bazılarını mı denediniz?

Hepsini denedim diyemem çünkü birinci maddedeki görevler çıkmadığı için ya da çıkıp da tamamlamış olarak hatırlamadığım için tam olarak bilmiyorum. Ama zaten önüme gelen ana-yan görevlerin hepsini yaptığım için muhtemelen yapmışımdır yine olmuyor. En son hortlak yemi var son görevden kalan acaba onu mu kullanmalıyım? İksir veriyor bitki toplayarak o iksiri yapıyoruz.

Oyundan çık gir yapmayı denediniz mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-04_020714755.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 33
  • resim_2025-02-04_020842643.png
    660,8 KB · Görüntüleme: 32
Denedim olmadı. Son yan görevi yaptıktan sonra da önce de.

Tüm Bölgelerin Yüzde 100 Temizlendiğinden Emin Olun hocam.

Haritadaki tüm bölgelerin tamamen temizlenmiş olması gerekiyor.​

Bazı bölgeler yarım temizlenmiş olabilir, bu yüzden tekrar gözden geçirip eksik kalan bir şey olup olmadığını kontrol edin​

"Nüfus tamamen kontrol altında" mesajını her bölgede aldığından emin olun

Ana Görev Zincirini Yeniden Kontrol Et

Son oynadığı ana göreviniz neydi hocam? Haritaya gidip turuncu görev ikonlarını tekrar kontrol edin
Haritada ana görev işareti çıkmıyorsa, eksik kalan bir yan görevi tamamlaması gerekebilir.
Bazen yan görevleri bitirmeden ana görev ilerlemez. Özellikle şu görevler tamamlanmış olmalı:

• "Missing Souls"
  • "Birth of the Conservation Movement"
  • "Filth and Other Entertainment"

Alternatif Kaydı Yükleyerek Tekrar deneyin

Önceki bir kaydı yükleyip
aynı görev zincirini tekrar deneyin (yaptınız mı unuttum )​

Bazen oyun görev sırasını karıştırabiliyor ve eski kaydı yükleyerek bu düzelebiliyor.

Oyunu Silip Yeniden Yükle (Son Çare Olarak)

Eğer hiçbir şey işe yaramazsa, kaydı yedekleyip oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin
Bu, görevlerin bozulmasını önleyen bir yöntem olma ihtimali yüksek

Denedim olmadı. Son yan görevi yaptıktan sonra da önce de.

İmleç kısmında da böyle gözüküyor.

Sanırım problem şuradan kaynaklı?

Bunlar eksik yaptığınız yerler mi?

Hocam sağ olun çözdüm problemi. Günlük kısmından görevlere gelmişim West Dickens'in görevi kalmış toplam 10 adet çiçek toplamamı istiyormuş onu hallettim ama o görevi de haritada göstermedikleri için fark etmemişim.

Not* bütün çiçekleri toplayıp haritadaki W ikonunu gördükten sonra oyun kendiliğinden kaydetmiştir diye düşünüp oyundan çıktım ve şüphe doğdu içime oyuna tekrar girince W simgesi tekrar gözüktü ve baştan 10 çiçek toplamamı istiyor. Oyunu sildim. 15 yıllık oyunu 50 dolara satıp görevleri bile düzgün ayarlayamayan Rockstar'ı kınıyorum.

Çözüm

Hee tamam hocam iyi oyunlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…