Konu sahibi RDR2'den bahsetmemiş.RDR2 hikaye olarak hızlı değil ama anlatış olarak hikayeye tamamiyle sahip olabildiğin yani kafanda soru işareti bırakmayan uzun ve güzel bir hikayeli oyun. Gerçekçilik arıyorsan tercih edilebilir.
Konu sahibi RDR2'den bahsetmemiş.
STALKER 2'nin gamepass geleceğini tamamen unutmuşum. Sanırım Silent Hill 2'yi alacağım. Çok teşekkür EderimRDR'yi korsan oyna.
STALKER 2'yi Game Pass'ten oyna.
Silent Hill 2'yi al.
Yani ben Stalker'ı izlemedim. RDR bayağı iyi. Silent Hill 2 benim için ayrı ben Silent Hill 2 derdim ama.
Teşekkür ederim hocam. Tek korkum korkup oynayamamak olur mu çünkü o tarz ortamlarda geriliyorum. The Last Of Us'da da öyle olmuştu. Karanlık ve kasvetli kısımlarında. Ama fiyatı aklıma geldikçe daha korkup oynarım diye düşünüyorum.Stalker 2'yi oynamadım onunla ilgili fikrim yok. RDR2 hikaye olarak hızlı değil ama anlatış olarak hikayeye tamamiyle sahip olabildiğin yani kafanda soru işareti bırakmayan uzun ve güzel bir hikayeli oyun. Gerçekçilik arıyorsan tercih edilebilir. Silent Hill 2 ise biraz fazla abartıldı çünkü çok düşük beklentilere rağmen beklentileri delip geçtiği için fazla iyi zannediliyor ama bence değil. Yani ben olsam orijinal PS2 sürümünü tercih ederim duygusunu vb. daha iyi hissetmek için.
Teşekkür ederim hocam. Tek korkum korkup oynayamamak olur mu çünkü o tarz ortamlarda geriliyorum. The Last of Us'da da öyle olmuştu. Karanlık ve kasvetli kısımlarında. Ama fiyatı aklıma geldikçe daha korkup oynarım diye düşünüyorum.
Ben korku oyunlarından korktuğum zamanlar Enis Kirazoglu dinleyerek oynuyordum. Öyle bir şey yapmayı deneyebilirsiniz.STALKER 2'nin gamepass geleceğini tamamen unutmuşum. Sanırım Silent Hill 2'yi alacağım. Çok teşekkür Ederim
Teşekkür ederim hocam. Tek korkum korkup oynayamamak olur mu çünkü o tarz ortamlarda geriliyorum. The Last Of Us'da da öyle olmuştu. Karanlık ve kasvetli kısımlarında. Ama fiyatı aklıma geldikçe daha korkup oynarım diye düşünüyorum.
Katılıyorum Jumpscare konusunda. Sanırım benim daha önce çok az sayıda korku oyunu oynamışlığım ile ilgili. O Bloodborne'daki hava bile geriyor aslında. Yani beni geren yaratıktan ziyade atmosfer.Hocam elinizde silah var kafalarına vurabiliyorsunuz canavalarların o yönden sıkıntınız olmasın. Korku oyunlarının amacı zaten gerilmek. Tek sıkıntı Jumpscare'lar ki Silent Hill 2'de jumpscare yok diye biliyorum. Korku oyunlarındaki Jumpscare'lar beni korkutmak yerine sinir ediyor.
Yüksek ihtimalle öyle yapacağım. Kendisi de öyle söylüyordu o da Cem Yılmaz izliyormuş.Ben korku oyunlarından korktuğum zamanlar Enis Kirazoglu dinleyerek oynuyordum. Öyle bir şey yapmayı deneyebilirsiniz.