RDR vs Silent Hill 2 vs S.T.A.L.K.E.R. 2

thepoli

Decapat
Katılım
27 Temmuz 2023
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle Silent Hill 2'den başlayayım. Korku türünde oyun çok oynamadım ama bu tür her zaman dikkatimi çekmiştir. Red Dead Redemption ise duyduğum kadarıyla hızlı ve güzel bir hikaye akışı varmış. Eski bir oyun olmasına rağmen yeni gibi ama fiyatı çok pahalı değer mi veya indirime girer mi? S.T.A.L.K.E.R. 2 ise fragmanları dışında herhangi bir bilgi sahibi olmadığımız fakat güzel duruyor. Savaş zamanında geliştirildiği ve geliştirilirken birçok olayların yaşandığı bu oyun sizce ön sipariş verilir mi yoksa incelemeler beklenmeli mi? Ayrıca çıkınca fiyatında herhangi bir artış olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben Stalker'ı izlemedim. RDR bayağı iyi. Silent Hill 2 benim için ayrı ben Silent Hill 2 derdim ama.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Stalker 2'yi oynamadım onunla ilgili fikrim yok. RDR2 hikaye olarak hızlı değil ama anlatış olarak hikayeye tamamiyle sahip olabildiğin yani kafanda soru işareti bırakmayan uzun ve güzel bir hikayeli oyun. Gerçekçilik arıyorsan tercih edilebilir. Silent Hill 2 ise biraz fazla abartıldı çünkü çok düşük beklentilere rağmen beklentileri delip geçtiği için fazla iyi zannediliyor ama bence değil. Yani ben olsam orijinal PS2 sürümünü tercih ederim duygusunu vb. daha iyi hissetmek için.
 
RDR2 hikaye olarak hızlı değil ama anlatış olarak hikayeye tamamiyle sahip olabildiğin yani kafanda soru işareti bırakmayan uzun ve güzel bir hikayeli oyun. Gerçekçilik arıyorsan tercih edilebilir.
Konu sahibi RDR2'den bahsetmemiş.
 
Konu sahibi RDR2'den bahsetmemiş.

Pardon. RDR hikaye olarak RDR2'nin yanından geçmez onu söyleyeyim ben PS3'teki orijinal versiyonunu oynadım ortalama bir oyundur yani PC versiyonu da sadece küçük iyileştirmelerle çıktığı için pek tavsiye etmem.
 
RDR'yi korsan oyna.
STALKER 2'yi Game Pass'ten oyna.
Silent Hill 2'yi al.
STALKER 2'nin gamepass geleceğini tamamen unutmuşum. Sanırım Silent Hill 2'yi alacağım. Çok teşekkür Ederim

Yani ben Stalker'ı izlemedim. RDR bayağı iyi. Silent Hill 2 benim için ayrı ben Silent Hill 2 derdim ama.
Teşekkür ederim hocam. Tek korkum korkup oynayamamak olur mu çünkü o tarz ortamlarda geriliyorum. The Last Of Us'da da öyle olmuştu. Karanlık ve kasvetli kısımlarında. Ama fiyatı aklıma geldikçe daha korkup oynarım diye düşünüyorum.
 

Hocam elinizde silah var kafalarına vurabiliyorsunuz canavalarların o yönden sıkıntınız olmasın. Korku oyunlarının amacı zaten gerilmek. Tek sıkıntı Jumpscare'lar ki Silent Hill 2'de jumpscare yok diye biliyorum. Korku oyunlarındaki Jumpscare'lar beni korkutmak yerine sinir ediyor.
 
Ben korku oyunlarından korktuğum zamanlar Enis Kirazoglu dinleyerek oynuyordum. Öyle bir şey yapmayı deneyebilirsiniz.
 
Katılıyorum Jumpscare konusunda. Sanırım benim daha önce çok az sayıda korku oyunu oynamışlığım ile ilgili. O Bloodborne'daki hava bile geriyor aslında. Yani beni geren yaratıktan ziyade atmosfer.

Ben korku oyunlarından korktuğum zamanlar Enis Kirazoglu dinleyerek oynuyordum. Öyle bir şey yapmayı deneyebilirsiniz.
Yüksek ihtimalle öyle yapacağım. Kendisi de öyle söylüyordu o da Cem Yılmaz izliyormuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…