deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar Türkçe yamalı Red Dead Redemption 1 oynuyorum oyunu durdurup alt yazı açmak istiyorum ama ayarlara girince oyundan atıyor. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2024
Arkadaşlar Türkçe yamalı Red Dead Redemption 1 oynuyorum oyunu durdurup alt yazı açmak istiyorum ama ayarlara girince oyundan atıyor. Sorun nedir?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.381 Makaleler 9 Çözümler 172 Yer Ankara🥀 9 Nisan 2024 #2 deniz_ipana dedi: Arkadaşlar Türkçe yamalı Red Dead Redemption 1 oynuyorum oyunu durdurup alt yazı açmak istiyorum ama ayarlara girince oyundan atıyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdin? Başka bir yerden deneyebilirsin eğer yama öncesi de bu hatayı alıyorsan. Eğer yama sonrası oluyorsa yama bozuktur. Artı 0 Eksi
deniz_ipana dedi: Arkadaşlar Türkçe yamalı Red Dead Redemption 1 oynuyorum oyunu durdurup alt yazı açmak istiyorum ama ayarlara girince oyundan atıyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdin? Başka bir yerden deneyebilirsin eğer yama öncesi de bu hatayı alıyorsan. Eğer yama sonrası oluyorsa yama bozuktur.
KS KS deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 Şebnem Ferah dedi: Nereden indirdin? Başka bir yerden deneyebilirsin eğer yama öncesi de bu hatayı alıyorsan. Eğer yama sonrası oluyorsa yama bozuktur. Genişletmek için tıkla... donanımhaber'den indirdim başarımlar vs giriliyor ayarlara girince donup kapanıyo. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Nereden indirdin? Başka bir yerden deneyebilirsin eğer yama öncesi de bu hatayı alıyorsan. Eğer yama sonrası oluyorsa yama bozuktur. Genişletmek için tıkla... donanımhaber'den indirdim başarımlar vs giriliyor ayarlara girince donup kapanıyo.