RDR1 bu devirde oynanır mı?

Kutay Morgan

Hectopat
Daha fazla  
Selam hepinize iyi günler dilerim, bugün Red Dead Redemption 2'yi 3.kez bitirdim ve oyunun devam serisi olan RDR1'i indirdim fakat kararsız kaldım, beni tatmin eder mi? Çetenin devamını güzelce anlatıyor mu? Oyun kafamdaki soruları cevaplayabilir mi? Daha birçok soru mevcut. Önemli olan ise 3 4 sene sonra remake yapılır mı, bir tahmini olan var mı? Şayet remake yapılabilirse ihtimal varsa oynamak istemem veya şimdi oynayıp remake veya Remastered versiyonu sonradan 2.kez oynanır mı? Bu konulara hakimseniz cevaplarınızı bekliyorum.

Ben GTA 6 PC'ye de geldikten sonra Rockstar'ın RDR1'e bir Remake yapacağını tahmin ediyorum çıkan haberlerden yola çıkarak. Yani 2027-2028 gibi gelebilir çünkü o yıllarda yeni nesil konsollar da piyasaya sürüleceğinden dolayı düşündüğümde bence gayet mantıklı gerçekleşmesi. Tavsiyem RDR2'yi de 3 kez bitiren biriymişsiniz şu anda sizi tatmin eder 1. oyunu ben de oynamadım onu da oynayacağım hikaye kısmında bir şey diyemiyorum o yüzden. Bence şimdi alın sonra o güzel grafiklerle remake halini de oynarsınız ben öyle yapacağım.

Selam hepinize iyi günler dilerim, bugün Red Dead Redemption 2'yi 3.kez bitirdim ve oyunun devam serisi olan RDR1'i indirdim fakat kararsız kaldım, beni tatmin eder mi? Çetenin devamını güzelce anlatıyor mu? Oyun kafamdaki soruları cevaplayabilir mi? Daha birçok soru mevcut. Önemli olan ise 3 4 sene sonra remake yapılır mı, bir tahmini olan var mı? Şayet remake yapılabilirse ihtimal varsa oynamak istemem veya şimdi oynayıp remake veya Remastered versiyonu sonradan 2.kez oynanır mı? Bu konulara hakimseniz cevaplarınızı bekliyorum.
Oynanır. CS 1.6 oynayan var oyunu dinazorlar bulmuştu resmen.

Remake geleceğini sanmam. Rockstar daha çok ya remaster ya da yeni oyun gibi bir politika izliyor gibi şuanlık. Oynanır bence başları sadece sıkıcı biraz ama hikayesi ve oynanışı olarak beğendiğim bir oyundu.

Oynanabilir. Rockstar'ın son Remastered Definitive faciasına bakarsak RDR1 Remastered'ın aşağı yukarı nasıl olabileceğini öğrenebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı