RDR1 neden sadece PS4'e geliyor?

Sony'nin gerek TR'den çekilmesi gerek şirketin Rockstar olması falan beni korkutmuyor değil. Umarım o fiyatlar olur yoksa satamazlar zaten bunu onların da biliyor olması lazım.

Sony TR'den çekilemez çekilirse rekabeti dahi kaybeder ben yine TR kullanıcılarını üzmeden uygun fiyatlandırılma yapılacağını düşünüyorum.

Sony TR'den çekilemez çekilirse rekabeti dahi kaybeder ben yine TR kullanıcılarını üzmeden uygun fiyatlandırılma yapılacağını düşünüyorum.
Sony TR'den çekildi hocam üzülerek diyorum. Fiyatlarda yerelleştirme olayı da bitti.

Eki Görüntüle 1894961
Sony'nin Türkiye'den çekildiği falan yok.

Hocam evet küçülmeye gitti laf üstünde fakat artık oyun fiyatlarını Eurasia belirliyor Store ve konsol fiyatlarında. Zaten artık hiçbir ürün tavsiye edilen satış fiyatından satılmıyor perakendeci kendisi belirliyor. Garanti olarak da artık Sony Türkiye yok aldığın yer garantiyi belirliyor ( Bu durum şu anlık böyle bir distribütör ile anlaşınca rayına oturur)
Ayrıca destek telefon hattını aradığında PS TR değil PS Avrasya diye açılıyor. Zaten bu saatten sonra o küçük ekibin de fonksiyonu kalmadı pek

RDR1 Remake yapılıyor sızıntıları çıkmıştı birkaç hafta önce. O remake için sadece yeni nesil konsollar ve PCye gelecek diyorlardı.

Şimdi bir de bunun üstüne RDR1'i PS4'e portladılar. Remaster bile değil. Bence bu tam bir "Yeni nesil konsollara getiriyoz PS4 kullananlara ayıp olmasın." hamlesi ama 50 dolar fiyat gerçekten abartı.

Yeni nesile çalıştıklarını göstermek isteseler illa gösterebilirlerdi diye düşünüyorum hocam. Bence yeni nesile çalışmıyorlar.

Yeni nesile çalıştıklarını göstermek isteseler illa gösterebilirlerdi diye düşünüyorum hocam. Bence yeni nesile çalışmıyorlar.
Bahsettiğim RDR1 Remake olayı resmiyete bağlanmadı daha, sızıntı sadece. Rockstar bunu doğruladığında illaki yeni nesile çalıştıklarını gösterirler dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…