RDR1 PC-Android port var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
GTA Vcs'de Android port vardı, oradan bitirmiştim. RDR1'de de var mı güvenilir şekilde? PC telefon fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR1 hâla daha telefonlar için fazla kalır. PC'de ise port yok fakat Xbox 360 emülatörü ile 1080p 60+ FPS oynayabilirsin. PS3 emülatörü ise hâla daha stabil deneyim sunmuyor. Ayrıca Xbox 360 emülatöründe klavye+ mouse ve Türkçe yama kullanabilirsin.

Bir tane port modu vardı ama taketwo kaldırttı şu an indiremezsin.

Emulator hariç.

GTA Vcs'de Android port vardı, oradan bitirmiştim. RDR1'de de var mı güvenilir şekilde? PC telefon fark etmez.
Telefonundaki işlemciye bağlı olarak android'e nintendo switch emulator kurup RDR oynayabilirsin. Ama güçlü bir işlemcin olması gerekiyor. SD 888 var bende yetersiz kalıyor.

Maalesef. Eğer en üstün üstü bir telefonunuz var ise Switch emülatöründe çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Şu anda en çalışması en olası oyun Aethersx2 de Red Dead revolver.

PC de alternatifleriniz daha fazla. Yuzu veya Xenia üzerinden oynamayı deneyebilirsiniz.

Full PC dediğine inanma sakın çünkü PC sürümü değil. Emülatör için başka konu açman çok daha iyi olur, çok daha iyi yardım ederler.

Usta gözün aydın RDR1 resmen mobile geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…