Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.437 Çözümler 5 27 Temmuz 2024 #1 Selamlar, bu oyunu bilgisayar uzerinde nasıl oynayabilirim? Sanirim emulatorler ile oynanabiliyormus fakat hangi emulator bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2024
Selamlar, bu oyunu bilgisayar uzerinde nasıl oynayabilirim? Sanirim emulatorler ile oynanabiliyormus fakat hangi emulator bilmiyorum.
LionelHezarfen Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 582 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Messici 27 Temmuz 2024 #2 Rspc3 emulator ile oynayabilirsin. RPCS3 - The PlayStation 3 Emulator Daha önce denemedim, ama bu video işine yarar diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rspc3 emulator ile oynayabilirsin. RPCS3 - The PlayStation 3 Emulator Daha önce denemedim, ama bu video işine yarar diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et