Merhabalar. Biliyorsunuz ki RDR1'in finalinde John Marston önü Edgar Ross ve adamları tarafından çevrelenmiş ahırdan çıkıp ölüme yürüyordu. John Marston neden kaçmayı denemedi?
Ben de öyle düşünmüştüm, ailesine zaman kazandırmak amaçlı. Konuyu emin olmak için açmıştım. Sana ve diğer arkadaşa teşekkür ediyorum güzel cevaplarınız için.
Merhabalar. Biliyorsunuz ki RDR1'in finalinde john marston önü edgar ross ve adamları tarafından çevrelenmiş ahırdan çıkıp ölüme yürüyordu. John marston neden kaçmayı denemedi?
Hikayenin başlangıcını konu alan RDR2 oyununu oynadıysan eğer fark etmişsindir dedektifler sürekli bizim çetemizin huzurunu bozmaya ve yakalamaya çalışıyor hikayenin sonunu yani RDR 1 de artık john kaçmaktan veya saklanmaktan bıkıp artık bu işin bir sonu gelsin diye ailesini korumak için ölümü seçiyor ama unutulan güzel bir detay var ki john un oğlu oyunun sonunda intikam almak için babasının şapkasını takıp atına biner yavaş adımlarla uzaklaşır ve o mükemmel son aslında RDR3 ün konusu olacaktır.