Spayki Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Heaven and Hell Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 İyi akşamlar arkadaşlar, RDR2 'de bu hatayı alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki işlemleri yaptım fakat Process Monitor'de hatalı olan dll dosyasını bulamadım. Log dosyasının linkini bırakıyorum destek olabilir misiniz? logfile.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2024
İyi akşamlar arkadaşlar, RDR2 'de bu hatayı alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki işlemleri yaptım fakat Process Monitor'de hatalı olan dll dosyasını bulamadım. Log dosyasının linkini bırakıyorum destek olabilir misiniz? logfile.rar drive.google.com
Parziva1 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 829 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 Hocam işe yarar mı emin değilim ama bunu indirip install_all.bat kullanarak hepsini kurabilirsiniz, belki düzelir o zaman. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Artı 0 Eksi
Hocam işe yarar mı emin değilim ama bunu indirip install_all.bat kullanarak hepsini kurabilirsiniz, belki düzelir o zaman. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 10 Kasım 2024 #3 En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. learn.microsoft.com Şunları teker teker yükleyip bilgisayarınızı yeniden başlatıp oyunu çalıştırmayı tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. learn.microsoft.com Şunları teker teker yükleyip bilgisayarınızı yeniden başlatıp oyunu çalıştırmayı tekrar deneyin.