RDR2 1080P'de bulanık

Ezio21

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diş hekimi
Selam, 1080p'de bulanıklık sorunu var maalesef. Biraz araştırınca resolution Scale'i 1500 veya 1250 yapmak gerekiyormuş. Acaba bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı TAA ayarını ne yapmalıyım?

TAA 28 olsun, resoulution scale açmak en sağlıklı bir yöntem olsa da Fps'i ciddi oranda düşürüyor.
Bulanıklığı kesmenin başka yolu yok. TAA kapatsan tırtıklar yüzünden MSAA açmaya kalkarsın bu sefer hepten kötü sonuç alırsın.

TAA 28 olsun, resoulution scale açmak en sağlıklı bir yöntem olsa da Fps'i ciddi oranda düşürüyor.
Evet biliyorum hocam 1500 de denedim 55 fps geldi ortalama o yüzden birkaç aylardan kısıp o şekilde devam edeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu ayarları uygula scale'in yanında. Bulanıklık için değil FPS için.

Evet biliyorum hocam 1500 de denedim 55 FPS geldi ortalama o yüzden birkaç aylardan kısıp o şekilde devam edeceğim.

Ben FXAA açık TAA yüksekte oynuyorum bir de keskinleştirmeyi yarım yapıyorum. MSAA ayarı da var ancak sistemin çok çok iyi değilse açma FPS'i bayağı düşürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı