Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #21 Margot Robbie dedi: Bu oyunu zamanında 300'e almıştım. Gerçekten fiyatını hak etmiyor. Bu kadar ucuz olamaz. Rockstar'a bi 300 daha bağışlamak istiyorum, nereden bağışlarım? Genişletmek için tıkla... Bana bir Rockstar oyunu hediye edersen hem ben hem Rockstar kazanır.
Margot Robbie dedi: Bu oyunu zamanında 300'e almıştım. Gerçekten fiyatını hak etmiyor. Bu kadar ucuz olamaz. Rockstar'a bi 300 daha bağışlamak istiyorum, nereden bağışlarım? Genişletmek için tıkla... Bana bir Rockstar oyunu hediye edersen hem ben hem Rockstar kazanır.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #22 Maximum dedi: Bana bir Rockstar oyunu hediye edersen hem ben hem Rockstar kazanır. Genişletmek için tıkla... Hayır o zaman iki tane RDR 2 almış olurum, 600 lira bağış yapmam gerekir.
Maximum dedi: Bana bir Rockstar oyunu hediye edersen hem ben hem Rockstar kazanır. Genişletmek için tıkla... Hayır o zaman iki tane RDR 2 almış olurum, 600 lira bağış yapmam gerekir.