LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 25 Haziran 2021 #11 Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. GTA 5'i Epic Games'den mi edindiniz? Attığım konuda moderatörün bahsettiği adımları yapabilirsiniz.
Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. GTA 5'i Epic Games'den mi edindiniz? Attığım konuda moderatörün bahsettiği adımları yapabilirsiniz.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #12 LordxVader dedi: Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. GTA 5'i Epic Games'den mi edindiniz? Attığım konuda moderatörün bahsettiği adımları yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTA 5'te Steam versiyonu hocam.
LordxVader dedi: Bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. GTA 5'i Epic Games'den mi edindiniz? Attığım konuda moderatörün bahsettiği adımları yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTA 5'te Steam versiyonu hocam.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 25 Haziran 2021 #13 Matany dedi: GTA 5'te Steam versiyonu hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Hallettiniz mi Social Club işini?
Matany dedi: GTA 5'te Steam versiyonu hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Hallettiniz mi Social Club işini?
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #14 LordxVader dedi: Anladım. Hallettiniz mi Social Club işini? Genişletmek için tıkla... İşi garantiye almak adına RDR'yi iade edip 2. Steam hesabıma hediye olarak gönderip halledeceğim hocam.
LordxVader dedi: Anladım. Hallettiniz mi Social Club işini? Genişletmek için tıkla... İşi garantiye almak adına RDR'yi iade edip 2. Steam hesabıma hediye olarak gönderip halledeceğim hocam.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 25 Haziran 2021 #15 Hocam Steam'de oyunu 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor diye biliyorum. Siz bitirmişsiniz.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.868 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 25 Haziran 2021 #16 Bende ara sıra eskiden oynadığım oyunları tekrar bitirmek istiyorum, içime geliyor o özleme hissi. Size bağlı.
Bende ara sıra eskiden oynadığım oyunları tekrar bitirmek istiyorum, içime geliyor o özleme hissi. Size bağlı.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #17 LordxVader dedi: Hocam Steam'de oyunu 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor diye biliyorum. Siz bitirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam akşam aldim.
LordxVader dedi: Hocam Steam'de oyunu 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor diye biliyorum. Siz bitirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam akşam aldim.
burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #18 LordxVader dedi: 2 farklı sonu olduğu için oynanır. Hikaye modu sarmazsa online girebilirsiniz lobiler hala kalabalık. Genişletmek için tıkla... 4 tane
LordxVader dedi: 2 farklı sonu olduğu için oynanır. Hikaye modu sarmazsa online girebilirsiniz lobiler hala kalabalık. Genişletmek için tıkla... 4 tane
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #19 Ben oynayamam. Ne olacağını bildiğim için o heyecanı yakalayamam. Chapter 5'deyim. Bitmemesi için her gün 1 saat giriyorum oyuna Zaten Chapter 6'daki meşhur spoiler'ıda yedim çok mutsuzum.
Ben oynayamam. Ne olacağını bildiğim için o heyecanı yakalayamam. Chapter 5'deyim. Bitmemesi için her gün 1 saat giriyorum oyuna Zaten Chapter 6'daki meşhur spoiler'ıda yedim çok mutsuzum.