RDR2 200TL eder mi?

Korsanda denemiştim ve indirimde almayı kafaya koymuştum. İndirime girince de aldım. Bence alınır ya.

Bu arada Gamepad ile oynamanı öneririm. Düşük FPS'in düşük akıcılığını tolere edecektir.

RDR2 malum 200TL oldu. Eder mi? Çok yüksek grafik takıntısı olan biri değilim. Sistemim.
i7 6700HQ.
GTX 960M.
16 GB RAM.

Hocam bence 200 TL biraz fazla gibi. Eğer ki satın alma nedeniniz korsan oynamamak içinse ya ortak hesap (aynı zaman da sisteminizi test edersiniz eğer ki çok beğenirsiniz 200 TL verip alırsınız) alabilirsiniz oyunun Online modu yok diye biliyorum çünkü.

Oyun güzel olabilir fakat 200 TL gereksiz ve pahalı bana göre.
Hocam bence 200 TL biraz fazla gibi. Eğer ki satın alma nedeniniz korsan oynamamak içinse ya ortak hesap (aynı zaman da sisteminizi test edersiniz eğer ki çok beğenirsiniz 200 TL verip alırsınız) alabilirsiniz oyunun Online modu yok diye biliyorum çünkü.

Online modu var hocam bu arada. İsteyen Red Dead Online olarak sadece Online modunu da satın alabiliyor farklı bir oyun şeklinde daha ucuza.

Online var. Şuan 200tl yi yatırdım. Gamepad vat onunla oynayacağım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı