RDR2 30 FPS'te oynanır mı?

252217

Kilopat
Makaleler
1
1050 Ti ekran kartım var RDR2 için zorluyor ama 30 FPS oynama alışkanlığım yok. Sizce böyle oynanmaya değer mi ve Türkçe yama var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım bozulma yaptığından 4K oynuyorum kusur olmasın diye. 4K ve yüksek ayarlarda 30 FPS oynuyorum ve gayet de güzel oluyor. Bu tür oyunlarda akıcılıktan çok görüntüye önem vereceksin.

Bende de aynı ekran kartı var 25-30FPS oynayabiliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni 30FPS oynamak çok rahatsız etmez, biraz da seni rahatsız edip etmediği önemli. Bence oynayabilirsin.

1050 Ti ekran kartım var RDR2 için zorluyor ama 30 FPS oynama alışkanlığım yok. Sizce böyle oynanmaya değer mi ve Türkçe yama var mı?

Bence bir 45 50 alırsın diğer sistem birlestiklerini bilmiyorum ama en az 8. nesil i5 2X 8 GB RAM varsa.

Görüntü dona dona gelmiyorsa pek sorun yok bu tarz oyunlarda bir tık görüntü önemli dediğim gibi oyun 4 FPS gibi gelmiyorsa sorun yok dert etmeyin eğer biraz daha FPS alayim istiyorsanız overclock yapabilirsiniz ama önermiyorum olacak sorunlardan kimse sorunlu değil bunu da belirteyim.

İlk oynayışımda 30 FPS'e sabitleyerek oynayıp bitirmiştim oyunu. Vsync ile 30'a sabitleyebiliyorsunuz oyunda. Oynanır.

Overclock da yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…