RDR2 720p oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

John Marston1911

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i5-1334U (13. Nesil)

RAM: 16 GB DDR4

Ekran Kartı: Intel UHD Graphics

Depolama: 480 GB M.2 SSD

Anakart: Bilmiyorum
Daha önce RDR1 oynayıp bitirmiştim. Bu ayarlarda RDR2 oynamayı düşünüyorum: 1280×720 çözünürlük, texture quality high, anisotropic filtering 2X veya 4X; diğer ayarlarda Low veya kapalı. AMD FSR2'yi FPS'e bağlı bir şekilde quality veya balanced, belki performance modda kullanabilirim. Amacım 25+ FPS almak.

Normalde 1080p Low ayarlarda AMD FSR2 performance modunda benchmark testinde ortalama 19 FPS alıyorum. Sizce yukarıda yazdığım ayarlarda, 720p çözünürlükle oyunu oynamaya değer mi? Görsellikten çok şey kaybetmek istemiyorum; oyunu RDR2'den bir anda GTA: San Andreas'ın sanki bir kovboy DLC'si gibi yapmak istemiyorum.

720P'nin üstüne FSR açınca cidden bulanık oluyor. Gene de halihazırda yüklü sanırsam, bir deneyin hoşunuza giderse öyle oynarsınız. Yoksa forumda "60FPS altı bile oynanmaz." diyen kişiler var, size kalmış cevap.

30 FPS altında oynanmaz.

Quality'de o kadar bulanık olmuyor ama galiba genelde performance de bulanıklık çok oluyor.

Upscale ederseniz FPS iyice düşer, siz FSR açarak FPS'i arttırıyorsunuz ama oyun 360P'den yükseltiliyor zaten.

Anladım.

1080p bırak 2K da bile leş gibi bulanıklık var. Oynama videosunu seyret daha iyi. Doom 1993 gibi bir şey olabilir.

Hocam oynama videosu da izleyince bir tadı zevki kalmıyor ki oyunun.

30 FPS altında oynanmaz.

Oyun oynanılabilir olsa yeter bana göre.

Ben laptopu aylarca 900pde kullanmıştım. Ghost of Tsushima gibi oyunları 1600x900'de high presette oynuyordum bir gün 1080P'ye çekmek istedim ve sanki 144P'den 8kya fırlamışım gibi hissettirdi. 720p cidden hissettirir. 900p deneyebilirsiniz ama, 720P-1080p arası görüntü olarak.

Şu an 3050 Ti ile RDR 2 1080p ultrada oynuyorum FPS 55 civarı. Crack Lossless Scaling açtım 110 civarı az bir gecikmeyle oynuyorum üzerine görüntüde bozulma yok. 4 GB VRAM'e rağmen VRAM dayanıyor nedense. Eğer Lossless Scaling kullanabilecekseniz öneririm. 30FPS almayı başarabilirseniz Lossless Scaling bunu 50 civarına çıkartabilir.

FSR veya DLSS kullanacaksanız quality yapın, aşağısı görüntüyü çok bulanıklaştırıyor.

Bu arada bahsettiğiniz ayarlarla muhtemelen 35-40FPS civarı alırsınız. 1080p ile 720p arasındaki piksel farkı %125 çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…