RDR2 8 GB RAM sistemde FPS düşüyor

zentavision

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda 8 GB RAM bulunmakta. Önceden oyuna çok az drop yerken artık sürekli drop yiyorum, oyunum donuyor. Oyundan zevk alamıyorum. Oyunun tam en can alıcı noktasındayım. Acaba bunun sebebi nedir?

Sorun zaten başlıkta belirttiğin şey. 8 GB RAM'de çok fazla drop yer RDR2. 8 GB daha eklersen rahatlar oyun.

Bu sistemle önceden nasıl az drop yiyordunuz? Minimum 12 istiyor oyun. İşlemci, ekran kartı hiçbiri yeterli değil.

Bu sistemle önceden nasıl az drop yiyordunuz? Minimum 12 istiyor oyun. İşlemci, ekran kartı hiçbiri yeterli değil.
Hocam gayette yeterliydi. Oyunun yüzde 50 sine kadar çok az dropla oynadım. Ama Saint Denisteki banka soyma görevine gelince drop yemeye başladım fazlaca.
Sorun zaten başlıkta belirttiğin şey. 8 GB RAM'de çok fazla drop yer RDR2. 8 GB daha eklersen rahatlar oyun.
Biliyorum hocam fakat önceden bu kadar drop girniyordu.

Hocam gayet de yeterliydi. Oyunun yüzde 50sine kadar çok az dropla oynadım. Ama Saint Denisteki banka soyma görevine gelince drop yemeye başladım fazlaca.

Biliyorum hocam fakat önceden bu kadar drop girniyordu.

Oyunda ilerliyorsun eski dataların bazıları kayıtta duruyor ve RAM'ini harcıyor bu nedenle drop oranın arttı.

Oyunda ilerliyorsun eski dataların bazıları kayıtta duruyor ve RAM'ini harcıyor bu nedenle drop oranın arttı.
Anladım hocam sadece sebebini öğrenmek istemiştim. O zaman 4gb ram daha alıcaz gibi.

8GB Ram az diyorsunuz ama ben oyunu henüz bitirdim. Ve 40-45 arası FPS alarak herhangi bir drop hiç yaşamadım. Bu demek değil ki kimse yaşamayacak ama göründüğü üzere oyun gayet oynanıyor.

8 GB RAM az diyorsunuz ama ben oyunu henüz bitirdim. Ve 40-45 arası FPS alarak herhangi bir drop hiç yaşamadım. Bu demek değil ki kimse yaşamayacak ama göründüğü üzere oyun gayet oynanıyor.

RAM DDR nesili MHz hızı performansta değişiklik gösterir. Ayrıca 40-45 FPS oynatmak değildir.
Açmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…